”Så är ju vardagen”

Hej på er! 😃
Har haft en fullspäckad dag, eller ja – jag har faktiskt hela veckan fullspäckad faktiskt. Men det sa jag ju till er innan. Jag känner mig dock inte alls stressad över det, utan det känns bara bra med ett fullt schema. Det känns roligt, och jag har massor med energi att ge just nu känner jag. Det enda ”lite svåra” är när två scheman kör ihop sig, det känns som om man inte har tillräckligt med tid alltid. Men man får försöka planera och hinna med så mycket man kan helt enkelt.

Ikväll så hann jag inte hämta på förskolan Theo för att jag slutade senare, så Theos pappa ställde upp och hämtade fast det är min dag – sen hämtade jag honom hos sin pappa runt 7 tiden när jag blev klar.  Efter att jag hämtade Theo pappa så kom vi hem och fixade en liren myskväll han och jag framför tvn med lite gott. Västerbotten paj, mozzarella med tomater, bröd med lite fuet och annat gott. ✨ Theo gillar ju inte allt där, men tomater och pajen och bröd gillar han ju. 😊 Sen tog vi ett bad, och umgicks lite innan jag läste lite böcker för honom innan han skulle sova.

Nu sover han gott, och jag försöker också varva ner för att sova. Imorgon ska vi upp tidigt igen, jag har möten och kontorstid hela dagen med imorgon så det blir en full rulle imorgon också. Därför var det så perfekt avslut på den här dagen som jag och Theo hade. Bara avkoppling och släppa allt, umgås bara han å jag.💕 I helgen ska vi hitta på något extra kul han och jag så vi får ta igen all tid vi missar på veckan, det känns som om vi båda är trötta och inte orkar leka speciellt efter vi kommer hem. Det är mest mys, middag och sånt innan läggdags. Men så är ju vardagen.✨

29 kommentarer

 1. ”Imorgon ska vi upp tidigt igen, jag har möten och kontorstid hela dagen med imorgon så det blir en full rulle imorgon också. ” 3 ”imorgon i en enda mening 😂😂😂

 2. Nu blev jag sugen på västerbottenpaj! Så jävla gott. 😃 Och de där små hjärtformade skålarna är så fina – var hittar man såna? Har bara sett rosa och röda tror jag. Vill ha såna i grått. 😍

 3. Så du var med Simon och Theo och hade myskväll. Tror ju knappast faktiskt att du faktiskt skulle ge cola till theo faktiskt.

  1. Faktiskt tror du inte det faktiskt?

  2. Fast Theo är ju 3, så hade inte varit jättekonstigt om han fick smaka lite läsk. Alla föräldrar gör ju olika.

   1. Kan ju dessutom funnits något andra dricka men som inte passade in på bilden :)? Om hon säger att det var hon och Theo så får man utgå från att det var så.

   2. Dessie

    👏🏽

  3. Men J sluta med den där fördömande attityden…så oattraktivt.
   // Karma

 4. TIPS PÅ HUR MAN SKRIVER EN GRYM RUBRIK =)! – http://hanshen.se

 5. Du har inte märk ut på en enda inlägg om det är sponsrat eller inte. På dina senaste inlägg känns det dock som ren smygreklam. Du måste skriva det klart och tydligt i början på inlägget och i slutet att det är SAMARBETE.

  1. Det står i inlägg som är i samarbete att jag samarbetar med partner. Har jag ej skrivit det i texten så står det ”sponsrat” högst upp i hörnet.

   Mvh

   1. Jasmin

    Jag kollade också dina tidigare inlägg som verkar klart vara smygreklam, inga ”sponsrat” står det i ett hörn eller varken i texten.

    Du måste nog skriva ut det klart och tydligt, för det har du inte gjort i flera fall. Varför är det så svårt?

  2. Jag måste nog hålla med ‘B’ och undra vart reklamen i specifikt detta inlägg är? Jag kan ju hålla med om att det är snyggt tagna bilder så att dom rent av skulle kunna platsa i en tidning eller något, men reklam? För colan? Bonjour-osten? Nae, jag ser det inte….

 6. Måste kontakta Konsumentverket och göra en anmälan. Förstår inte hur svårt det är för dig att märka ut ett ord.

  1. Tror du alltså att hon har fått maten sponsrad? Ja för ingen behöver ju liksom köpa mat ändå.

  2. Vad är det som är reklam här menar du? 🙂 löjligt att hota med anmälningar när hon inte ens gjort något fel.

  3. Du måste kontakta psykologklinik och påbörja KBT. Lägg din tid där istället.

   1. Du måste utbilda dig till psykolog och lära dig de olika behandlingarna på psyk…..

 7. Ett konstruktivt tips kan ju vara att korr-läsa texten innan den publiceras. Det tar ju inte många sekunder och är väl trevligt mot dina kunder 🙂 sagt i all välmening

 8. ”J” du är så otroligt bitter!
  Du kan omöjligt vara nöjd med ditt liv!

  1. För att jag tror att hon träffar Simon på ett annat sätt än som vänner? Shit vad bitter jag är!! Jag måste hata mitt liv :'(

   1. Och om hon gör de??? Är väl för fan inte din el någon annans huvudvärk???

   2. Vad jag vet så ger det inte mig huvudvärk. Men tydligen dig.

   3. du kommenterar på flera bloggar och du är otroligt bitter. Ta dig en dag och gå igenom några av dina kommentarer så kommer du att förstå.

 9. Finns inget roligare än småbarn 😊 min treåring var med och rev en vägg här hemma idag. Hade egna fristads snickarbyxor, såå go 😊han jobbade sa han. Hoppas ni hade en fin kväll!

  1. Ne vad gulligt😍💕💕

 10. Ååå vad mysigt! Är det mozarella och tomater med balsamvinäger på? Och rom? Ser ju sjukt gott ut. Vilken härlig myskväll! Nu blev jag inspirerad 🙂

 11. Vill bara säga, wow vilken ”Power morsa” du är!!
  Riktigt inspirerande

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *