Kungsholmens puls♥

Bilder från eftermiddagen

Ligger just nu i sängen med datorn i famnen och Theodore vid min sida. Är så himla trött just nu, kan typ somna när som. ♥ Så himla skönt ändå. Dagen vände helt och blev en riktigt mysig dag faktiskt. Jag var inte riktigt på bra humör tidigare men med sköna kollegor, och en mysig eftermiddag som denna blev den betydligt bättre. Alltså VARJE gång som jag är på kontoret så blir det 90% alltid bättre, oavsett vilket humör jag är på! Det beror helt klart på mina underbara kollegor, och såklart att jag älskar mitt jobb. Men det är verkligen underligt hur man kan komma in på ett kontor och börja jobba med ett team och inte själv ”välja” vilka du vill umgås med, men TROTS det klicka och verkligen MÅ bra med dina kollegor. Annars så brukar man ju vilja välja sina vänner, förstår ni hur jag menar? När man börjar jobba på ett kontor eller liknande så får man ju inte välja på samma sätt, men jag är verkligen glad att alla där är mina vänner och jag känner verkligen att jag mår bra utav dom. ♥ Det blir en glädje varje dag! Tänk när vi åker utomlands snart också, ååh längtar så!

Efter jobbet som ni ser så gick jag, Nathalie och Theo till Phil’s burger på Kungsholmen. Vi tog ett varsit glas, Theodore spelade på mobilen och så delade vi på en pommes! Vädret var verkligen perfekt för att sitta ute, typ sista kvällen man kan sitta på en uteservering. Men Kungsholmens puls, vädret och sällskapet – Magiskt! ♥

Nu är vi trötta iallafall och ska lägga oss och gosa innan läggdags, <3 Hoppas ni haft en lika mysig dag som oss!

5 kommentarer

 1. issandra

  Vad mysigt <3

 2. Anjelica

  Du borde vlogga om din vardag! ?

 3. Hur mår du gullet? Hur går det med studier och operationer? Det är en månad sedan du bloggade så det finns en gnagande oro.

 4. Saknar dig Dessie:) Hoppas du mår bra. Kram <3

 5. Madeleine

  Hej. Har blrjat läsa din bllgg igen! Minns att du hadde cystor/cysta för ett tag sedan. Jag fick nyligen reda på att jag har en godartad cysta på 2,7cm. Ändå skrämmande och värker sjukt mycket dä den värker. Hur ät det, har du cystor fortfarande, hur gör du för att lindra smärtan etc.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *