Grain café

Imorse innan jobbet så sprang jag förbi det här lilla cafet som ligger på Kungsholmen och köpte en kaffe. Jag har gått förbi det stället flera gånger för det ligger rätt nära mitt kontor men jag har förvånande nog aldrig varit där inne. Men nu tog jag mig an och blev glatt överraskad över hur mysigt det var!? Som jag förstod så har dom både frukost, (typ ägg, chiapudding, gröt, goda mackor osv.) och så har dom olika typer av frukost paket så det blir lite billigare. Ändå mysigt café! Dom har även mat där, typ soppa etc. Nu hann jag bara svänga förbi snabbt, men hur mysigt att äta frukost där en morgon innan jobbet?! Ska absolut göras!!

Men nu sitter jag på kontoret och jobbar, just nu håller jag på med arkivering och det är såååå mycket som behövs göras! Men det är faktiskt rätt kul, jag springer runt och lyssnar på musik samtidigt och sedan är det en skön känsla när man ser att det blir mycket gjort!

I övrigt så har jag en helt okej dag idag, mycket tankar som snurrar. Längtar tills jag kan gå hem och skriva av mig allt. Det är något jag oftast gör när det blir mycket i huvudet. Tar fram WordPress, tänder lite ljus och skriver av mig. Det är rätt många sidor där nu ? Men såååå himla skönt. Rekommenderas verkligen! Speciellt om man inte vill prata med någon eller riktigt / kan förklara sina känslor. Det finns ju inga rätt och fel, det är ju ens egna lilla dagbok så man ju egentligen skriva vad fasiken som helst!?

Nej, nu blir det lunch. Hörs sen!

1 kommentar

  1. Jag är glad att ni i Sverige inte behöver sitta på karantän och kan gå på café utan att sitta inne i flera timmar. Saknar Sverige ibland mvh en tjej som bor i Spanien ♥️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *