Tisdag!

God morgon bloggen!

Jag vaknade vid 07 imorse, vaknar oftast alltid av mig själv den tiden oavsett om jag är ledig. Men det är rätt skönt, älskar att vakna tidigt för då ”fångar man alltid dagen” haha. Vad töntigt sagt, men det är ju sant! Idag är jag ledig från jobbet för jag har massor att göra, jag har läkartid bland annat mitt på dagen som kommer ta en stund, sen så har jag Theodore också så jag hade behövt åka tidigt från jobbet för att hämta honom på förskola så det kändes inte optimalt då. Jag ska även förnya mitt pass och lite sånt!

Jag har iallafall precis kommit hem efter att ha lämnat Theodore på förskola, så nu sitter jag med lite kaffe och passar på att kolla igenom lite mail och planera mina studier lite – när nästa tenta är och så vidare.

Vi åker utomlands med jobbet snart igen, vilket kommer bli sååå kul! Men iom att vi åker iväg och jag har tenta strax efter det så gäller det för mig att planera rätt. Det har varit rätt lugnt med studier under sommaren, så det känns lite som att man måste komma in i studierna ”på nytt” igen för att jag har glömt bort lite under sommaren. Men så känns det överlag med min struktur. Mina rutiner försvann lite under sommaren känner jag, så nu försöker jag komma tillbaka till dom igen. Jag jobbade ju hela sommaren, men eftersom att jag jobbade så blev det lätt så att man gick ut efter jobbet för att träffa vänner och så vidare och det är inte likt mig att kanske vara ute så mycket som jag var under sommaren. Så har verkligen saknat mina rutiner och jag känner mig så klar ändå med att vara ute, dricka osv. Nu lär det ju dock bli lite fest kanske när jag åker utomlands, men annars så försöker jag verkligen kapa av det helt!

Men nog om det, nu måste jag skynda mig så jag inte får stress som alltid *mvh tidsoptimisten*

2 kommentarer

  1. Alexandra

    Hej! Vilken kamera har du?

  2. Muna Skrilovski

    (DR ALLAM) har fått makt och valts av GUD för att befria världen … när min man övergav mig och vårt enda barn förändrades allt … jag var livlös, människor använde min benägenhet som en möjlighet att fördjupa mig … jag var tömd av alla mina livsbesparingar och jag tappade nästan hopp tills jag träffade DR ALLAM under de sista minuterna av mitt liv var mitt möte med DR ALLAM ett mirakel och fram till idag välsignade jag den dagen eftersom jag nästan gav upp hoppet … min man som jag har tappat hopp om att min man som jag har gjort allt för att få tillbaka tillbaka plötsligt kom hem hemma tre dagar efter att jag träffade DR ALLAM ANVÄNDA DENNA POST TILL HANS FÖR HJÄLP OCH OCH DELAR HANS KONTAKTER SOM ANDRA KAN OCH FÖRDELA FRÅN HAN KONTAKTA Honom PÅ FÖLJANDE EMAIL.dralahalah @ gmail.com..whatsapp +2348115720823

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *