Jag gör ofta bort mig!

Vill ni veta en sak med mig? Jag skäms i princip aldrig för hur jag är eller vem jag är. Även om jag vet att jag kan vara lite ”för mycket” ibland, eller att jag ibland är lite av en knäppgök. Många av mina vänner brukar ibland skratta ”åt” mig och filma mig (på skämt) när jag gör saker (läs:gör bort mig?). Även om jag bara är mig själv så blir det på något sätt alltid lite dumt och ibland blir det lite fel. Många kanske hade skämts i dom situationerna och jag vet inte om jag borde det ibland haha, men jag gör verkligen inte det. Om jag inte skulle vara dum mot någon såklart, då skäms jag! Annars skrattar jag bara och jag bryr mig liksom inte så mycket om vad andra tycker. Vilket är en skön känsla! Jag tror att en del stör sig på det också, att jag är så säker i mig själv ändå. ???

Men helt ärligt, livet är för kort för att sitta och ha ångest och vara rädd för att man gjort bort sig. Jag gör bort mig minst 10 gånger om dagen och jag är helt fine med det. Jag ljuger om jag säger att det inte har varit en struggle för mig att hitta det här lugnet i mig själv. Förut oroade jag mig jättemycket för att jag ska ha gjort bort mig och det gav mig såååån ångest. Mådde bara så dåligt av det. Men, idag? Nä.

Ibland när jag varit ute så kanske jag kan ha ”bakisångest” och tänka ”men guuud, jag var såhär och gjorde det här!” Om jag typ varit ute och stått och hoppat på dansgolvet som en åsna men det släpper oftast dagen efter ? Men jag tror mycket av det som gjort mg bekväm i mig själv är för att jag är omringad bland bra människor. Människor som älskar mig för den jag är, för att just jag är jag hur knäpp jag än må vara. Jag behöver inte omringa mig bland människor som inte tål mig eller människor som tycker jag är konstig. Jag är vuxen och det är en fantastisk del med att vara just vuxen – du har faktiskt möjligheten att välja vilken energi du vill omringas av. Mina vänner styrker mig och dom tycker ju faktiskt om mig för den jag är. Om någon trycker ner dig och får dig att känna annorlunda – byt umgängeskrets! Så länge man inte är dum mot någon så får man faktiskt vara precis hur man vill!❤️

Det är en väldigt viktig del faktiskt, vilka du umgås med. Låt aldrig någon trycka ner dig eller få dig att känna att du inte vågar vara dig själv. För vem bryr sig om 100 år? Jag är en seriös tjej när det kommer till mina mål, jag pluggar och jobbar, jag vet vad jag vill med mitt liv och jag är seriös i min mamma roll. Men annars så är jag rätt stojig med mycket spring i benen, jag kan vara lite barnslig, jag är lite virrig, skrattar mycket, pratar ibland för mycket, säger / gör konstiga grejer ibland men that’s only ME ?☺️♦️♠️♥️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *