Hej hej bloggen, här har ni lite livsuppdate ♥

Det var hundra år sen igen som jag skrev, men nu fick jag feeling igen! Jag har äntligen också hittat min systemkamera som har varit borta i typ ett år vilket känns väldigt roligt – för då kan jag börja fota lite igen! 🙂

Annars så mår jag hyfsat bra faktiskt, lite saker som har hänt men det är väl som alltid känns det som. Men jag försöker att finna styrka i det negativa och vända det så gott jag kan. Mina cellförändringar är tillbaka också, så imorgon ska jag till läkaren igen. Jag har haft väldigt mycket problem där senaste tiden utöver bara cellförändringarna, så nu har dom bestämt sig för att göra en stor kontroll på mig (Äntligen!) Jag har varit hos läkaren kanske 3 gånger senaste halvåret och tagit prover och försökt hitta felet på varför jag har ont konstant, blöder när jag inte ska ha mens och så vidare. Så det känns verkligen bra att dom tar tag i det på allvar. Jag är lite nervös dock, först och främst för att jag hatar att vara hos gynekologen. Det är läskigt och gör ont. Sedan är jag lite orolig vad för typ av prover dom ska göra nu då vi har tagit blodprover, gjort ultraljud och allt. Sedan är jag även nervös för ifall dom skulle hitta något som inte står rätt till. Men jag försöker att tänka ”det tar vi då isåfall” men man kan ju ändå inte undvika att få upp såna tankar då och då.. Men men. Jag får se hur allt blir nu och om jag får opereras igen eller hur vi gör. Jag försöker hålla er uppdaterade!

Annars så pluggar jag fortfarande, jobbar fortfarande på byrån och ja det är väl mer eller mindre som vanligt! Theodore mår superfint också. Jag har börjat ansöka på olika skolor nu för honom, snart är det ju dags. Tiden går fort, eller hur? ♥ Förutom det så har jag ett roligt möte i veckan som förhoppningsvis leder till något roligt! Då kommer ni garanterat att få se mer utav mig hihi. Men det tar vi när det är dags!

Kul att vara tillbaka här i bloggen, hoppas ni mår bra!

4 kommentarer

  1. Hej! Vad roligt att du börjar uppdatera lite igen! Så kul att få följa din blogg och ditt liv nu igen på ett helt annat plan:)

  2. För ett år sedan sköt du upp undersökningen ett halvt år. Det var inte bra. Mycket kan hända på så kort tid. Krya på dig!

    1. Det var inte hon som sköt up det utan vården.!

  3. issandra

    Kul att höra ifrån dig igen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *