HOME INTERIOR / Beställt!

Nu börjar jag komma igång på riktigt här hemma, det känns så bra! Som ni vet var jag ju tvungen att köpa allt allt allt nytt, ink. kastruller, bestick osv. Alltså hela köret! Men samtidigt som jag sa, så är det kul att få inreda ”på nytt” – dessutom så känns det ändå fräscht att ha allting nytt! Jag har beställt och hunnit köpa en hel del hem, men jag vill fota / visa er när jag fått allt på plats. Än så länge så behöver jag bara köpa en köksmatta, (tänker att det blir en viskos där med, men vill hitta en fin som passar) samt en byrå till hallen och sen lite annat smått och gott som fler ljusstakar/vaser/prydnader/kuddar etc. Ja men små saker helt enkelt som ”gör ett hem” personligt. Men annars så har jag beställt / hunnit köpa det mesta. Dock så kommer man väl alltid på nya saker man behöver köpa in så det blir väl ändå aldrig riktigt klart haha..

Nu inväntar jag iallafall en beställning på min nya matta till vardagsrummet, samt ett nytt soffbord som jag har beställt + en ny lampa, lampan har jag dock hemma för den köpte jag förra veckan på Royal Design – men jag måste beställa en kabel till den så att jag kan sätta upp den bara. 🙂 Hoppas verkligen att allt blir fint sen när man fått sakerna och ser helheten. Nu har jag ju endast en ”vision” om hur jag vill att det ska se ut – och beställt / köpt efter det – men det är ju först när man ser allt tillsammans som man vet om det matchar ihop eller inte. Men jag är så taggad på att göra klart nu hihi!

Jag inväntar ju även en beställning på en bänk till mitt matbord, samt en ny tavla som jag har beställt. Jag tänker att jag ska beställa fler tavlor och såna små saker sen när allt är på plats, jag vill inte köpa för mycket sånt nu än för man vill ju gärna se ”vad som fattas” och inte bara köpa för att köpa.

Förra veckan var jag på en liten shopping runda också, då köpte jag ett duschdraperi (gillar egentligen inte duschdraperi men jag måste verkligen ha det till detta badrum) och sedan köpte jag även en tvättkorg, båda från Gynning Design så det blev ändå fint. Jag gillar ju verkligen hennes konst (alltid gjort) så det blev faktiskt bra i badrummet. Sen köpte jag även lite annat smått och gott, men som sagt allt ska jag fota sen när det är mer ”klart”!

Men här är lampan som jag beställde, samt bordet och viskos mattan. Tror ni att det blir fint ihop?

2 kommentarer

  1. Sofia Eriksson

    Det ser jättefint ut!

  2. Kul att se dig tillbaka på bloggen. Också kul att se hur du växer och mognar för varje dag som går. Har följt din blogg av och på i säkert 8+ år nu

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *