Nykter midsommar!

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott och mår bra idag. Jag mår super! Jag hade en nykter midsommar igår, vilket var så skönt för jag tog bilen och hann fira midsommar både med familjen (Theo, min pappa osv.) ute på landet. Sedan mot kvällen så tog jag bilen och joinade min bästis och hennes fästman samt hans familj. Vi satt ute i deras trädgård och körde en massa roliga spel (älskar spel haha!!) har ni kört Maffia? Annars googla det och kör det någon gång om ni sitter ute och dricker och har det trevligt för det var svin kul! Det var första gången jag körde det igår hahah, men det var riktigt roligt trots att jag gjorde lite fel då och då hahah. Men hade iaf sjukt trevligt!! Så mysig dag <3

Men det känns riktigt bra idag, jag är ju inte trött eller bakis så det känns skönt. Så jag tänkte försöka göra lite hemma-fix idag, skruva upp lite hyllor/speglar, tvätta och sen tänkte jag ta bilen till Willys för att handla lite. Älska willys, bästa matbutiken egentligen! Samma varor som överallt annars fast mycket billigare, så värt!?

Haha alltid jag och mitt kaffe.. Inser nu att jag måste börja ta lite andra bilder lite tråkigt med kaffe bilder varje morgon! Men här sitter jag iallafall just nu med kaffet och bloggar innan jag ska ta tag i allt!

2 kommentarer

  1. Ha en fin midsommardag! Skönt & vakna upp pigg och inte bakis! ??

    1. Detsamma <3 Ja verkligen =D <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *