Just det, idag är det midsommar!

Här sitter jag utan stress & dricker mitt älskade presskaffe. (Föredrar verkligen presskaffe före allt annat kaffe, såå gott!) Aja, här sitter jag trots att det är midsommar, haha! Men jag ska faktiskt iväg och fira midsommar lite senare men det fanns lite saker som jag behövde fixa med innan jag bara kan släppa allt. + Att jag valde att ta sovmorgon imorse. Så skönt ändå att bara sova ut utan stress!

Hur ska ni fira midsommar? Själv så kommer jag att åka bort från stan och bara koppla av, det blir ingen fest eller så för min del utan det blir en lugn och mysig midsommar. Precis som det ska vara!♥

Förresten, igår så var jag en sväng förbi lite inredningsbutiker och köpte lite saker hem, hihi! Jag hittade massor med fint faktiskt! Det ska bli så kul att börja blogga mer om inredning igen, som jag gjorde förut! Nu när jag i princip håller på att köpa ett helt nytt hem så blir det ju extra roligt, för det blir ju liksom allt nytt = dvs en helt ny stil här hemma! Denna gång kommer jag verkligen att inreda precis som JAG vill ha det, nothing else <3

Aja, men nu måste jag skynda mig känner jag.. Hoppas att ni får en fin midsommar så hörs vi sen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *