Favvis-snacks just nu!

Hallåååå på er! Hur mår ni? Själv så mår jag bra. Ligger just nu i min säng, nydusuchad med en avokado nattansiktsmask på i ansiktet som jag la på direkt efter att jag kommit hem från jobb och ärenden hela dagen. Kände mig helt slut och ofräsch när jag kom hem, har verkligen strosat runt heeela dagen så det kändes skönt att komma hem och göra sig fräscht och sedan bara lägga sig i helt nya lakan, ta med datorn och sätta på en skön serie med favvis-snackset också såklart. Vet ni vad mitt nya favvis snacks är? Fryst mango, allvarligt såååå himla gott!! Sen en klick grekisk yoghurt och sedan strö på lite honung på det. MUMS!

Jag gillar ju inte glass, så det är typ mitt alternativ istället för glass hihi. + ett såklart mer healthy alternativ! Sedan har jag också börjat kollat på ”The Charmed ones” igen. Alltså inte den nya (förlåt men dåliga kopian) utan den gamla med Alyissa Milano, som gjordes på 90-talet. Jag och min syster kollade ALLTID på den serien, så när jag hittade den på dailymotion så blev jag så glad haha. Så det har blivit något jag kollar på varje kväll precis innan jag ska sova. Det gör att jag somnar lättare också eftersom att jag inte gillar att sova helt ensam + när det är helt tyst.

Btw snart är det ju midsommar!? Sjukt, hade typ ändå glömt bort det haha. Jag får se vad jag hittar på, det finns lite olika alternativ men samtidigt så vill jag åka ut till landet bara så vi får se hur jag gör där. Man har ju fortfarande två dagar på sig hehe. Men det känns ju som att 90% ändå lämnar stan, midsommar känns ju som något man inte firar i stan – eller hur? Så oavsett om jag åker till mitt landställe eller någon annans så är jag inte i stan iaf! Har ni planer? Eller tycker ni folk överdriver hela midsommargrejen? Jag tycker ändå det är en fin tradition…

(Ps. Detta inlägg skulle egentligen upp mycket tidigare haha.. Men jag fastnade på inredning..)

Världens bästa ansiktsmask att ha under natten!!♥ Återfruktar ansiktet sååå bra + glow!

Så har min kväll sett ut! Nu ska jag fortsätta kolla på inredning innan jag somnar.. Godnatt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *