Lite livsuppdatering

Hej på er. Hur mår ni?

Själv så mår jag faktiskt ganska bra. Det har varit lite jobbigt, ni kanske läste på min insta förra veckan att jag inte får tillbaka mina möbler från mitt ex? (alltså inte min sons pappa utan mitt andra ex.) vilket är lite jobbigt eftersom att det är hela mitt möbelemang + tillhörigheter som jag har haft i mina tidigare lägenheter. Alltså inget vi har köpt tillsammans. Så det enda jag har kvar är ett matbord! (: Men det finns inget så mycket att göra åt saken just nu. Allt är polisanmält och det kommer lösa sig i slutändan, men det är surt bara att behöva köpa ett helt nytt hem. Liksom mina marmorbord från tidigare samarbeten, matta, alla mina missoni handdukar, george jensen ljusstakar etc etc.. Men det är som det är, försöker vara positiv ändå. ♥

Men så att nu håller jag på att kolla ett helt nytt möbelemang haha, så jag är på jakt efter ett nytt marmorbord – men denna gång tänker jag ett svart! Sedan har jag beställt en ny matta och nya handdukar, badrumssaker etc. Så det är ändå lite skojjsigt att köpa nytt. Det känns liksom fräscht. Sen har jag beställt en ny säng också. Men jag gillar inredning så mycket ju, vilket ni säkert minns så det är de enda positiva i det här haha. Men det är ju lite surt att behöva slänga ut en massa pengar igen sådär, speciellt nu när man är student. Men men 😉

Övrigt så går saker och ting ganska bra! Jag klarade faktiskt precis en tenta, Fastighetsrätt på första försöket! Den är ändå 15 högskolepoäng och är verkligen jääääätttesvår. Jag trodde aldrig att jag skulle klara den på första försöket faktiskt, så jag fick en rejäl chock när jag såg att godkänt var 35 poäng och jag hade 40,5! Det kändes faktiskt jättebra. Nu är det faktiskt inte jättemycket kvar!! Så jag blir nog kanske klar i år ändå haha. Jag har haft det svårt med plugget så att jag klarade den här kursen på ett försök är stort för mig! Dessutom fick jag reda på denna tenta 2 veckor innan, medans andra har haft 4 månader på sig (eftersom att det är en så stor kurs) Men jag har ju en individuell studieplan så ibland blir det med kort varsel, men det löste ju sig ändå! Så det känns bra!

I övrigt så känner jag mig ändå taggad på livet och börja om med lite nya saker. Har bestämt mig för att strukturera om en del saker i mitt liv, bland annat gällande min hälsa. Men tar det i ett annat inlägg, men det känns bra. Känner mig motiverad och glad över nya steg i livet ändå! ♥

Kom precis hem från en drömmig resa btw, verkligen vad jag behövde!! ♥

1 kommentar

  1. issandra

    <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *