H O M E

Alltså handdukar, det tycker jag är sååå svårt att hitta fina haha!! Är det bara jag?? Letade som en galning innan jag hittade dom rätta. Man vill ju helst bara ha likadana handdukar hemma (Eller är det bara jag, aspbergers/adhd grej eller??) haha men så är det iallafall för mig. Tillslut hittade jag ett par fina! Jag beställde flera stora badlakan av dessa, samt massa mini handdukar av samma slag. Men jag tyckte faktiskt dom här var fina,det tog mig ändå tid att hitta haha. Dom var dessutom rätt billiga men ändå känns dom ”clean” med lite hotellkänsla. Eller? Jag har ju tidigare kört på mönster (missoni) eller tjocka färgade från Gant, men gillade inte dom ändå för dom var så tunga och nu ville jag helst ha vita enkla men ändå med någon fin detalj. Vita vill jag ha eftersom att jag har beställt en korall färgad badrumsmatta, och till den tänker jag då att handdukarna passar bra till.

Detta är så kul! Utöver det så har jag beställt en JÄTTEFIN handgjord ”bänk” till mitt matbord. Jag ska visa er en bild på den sen när den börjar bli klar. Men tänk er svarta metall ben, i mörkt trä – typ. Den kommer passa bra till mitt stora matbord som är i just mörkt trä samt svarta metall ben.

LÄNK till handdukarna jag beställde. ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *