Tips på sommarkläder!

Jag frågade igår på instagram vad folk vill att jag ska tipsa om för typ av kläder och fick då fram supermycket olika produkter ni ville ha tips på – vilket var jättekul för då vet jag vad ni söker och kan anpassa mig till det. ♥ En del av det var bland annat sommarkläder, så jag tänkte göra ett inlägg nu med tips på fina sommarkläder. Hope you enjoy it!


Playsuits, gillar verkligen denna. Tyckte den kändes ball, både till fest / vardags. Klicka HÄR.
”Helgtröja” som jag brukar kalla dom hihi. Så fin att ha till ett par typ Levis jeans & tofflor & en sidoväska. HÄR.
Simpla, bekväma svarta jeans som är nååågot kortare. Liten detalj, men så fint! HÄR.
Perfect blazer ♥ HÄR
Love this one♥ HÄR
Cute dress. HÄR.

3 kommentarer

  1. Nadja Ek

    Tack för förslagen, jätte fina. Kram <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *