Min hy – acne & acneärr + rabatt på behandlingen!

Detta är inte något jag direkt skyltat med i sociala medier – anledningen till det är för att jag helt enkelt inte trivdes med min hy. Men såhär såg min hy ut i Mars – och såhär ser den ut nu (se före och efter bilder) Det är alltså bara en månads skillnad mellan bilderna och ändå ser min hy fantastiskt mycket bättre ut. Som den såg u i mars såg den ut i princip hela vintern. Jag fick tyvärr acne i samband med min depression och det var inte bara acne utan jag fick även ärr på köpet.

Jag bestämde mig då för att göra något åt saken och hittade Renaissance clinique (LÄNK till deras hemsida) dom gör olika typer av behandlingar för din hy så jag kontaktade dom och skickade bilder på min hy samt berättade om min situation. Jag rådfrågade vilken typ av behandling som är bäst för mig, vilket då vi kom fram till var Microneedling. Det är alltså en typ av behandling då dom använder sig utav en liten ”penna” med nålar i, som går in i huden och ”skadar” huden tillsammans med ett serum för att den ska återuppbygga sig. Det är bra för acne, acneärr, den stramar åt huden, hud föryngring, ger lyster etc etc.. den gör helt enkelt underverk oavsett hudtyp!

Jag ska göra 6 behandlingar och har hittills gjort 2/6 och ser redan en sån förbättring! Inte bara gällande acnen, men även på min ärr, porer och min LYSTER – wow! Jag är så glad att jag hittade den här kliniken, helt seriöst så är detta de bästa jag gjort för min hy. Jag mådde så dåligt över min hy verkligen.. Nu kan jag ändå känna mig bekväm utan smink igen, vilket jag absolut inte kunde då. Jag hade bokstavligen ett kg concealer över för att försöka täcka.. Jag fick även en massa nya bölder, vilket jag inte har fått nu sedan jag påbörjade behandlingen.Så jag är verkligen jätteglad! Dessutom så har mina vänner verkligen sett skillnad och jag får nu komplimanger för min lyster i hyn!

Många undrar säkert om det gör ont, och nej det gör inte ont men det är lite obehagligt i början sedan släpper det. Men helt ärligt, ska man vara fin får man lida pin haha. Jag hade kunnat ta all smärta för att bli av med acnen om det vore så.

Jag rekommenderar er som har problem hy, eller ärr eller vill ha lyster eller liknande att göra denna typ av behandling, och gå inte till vem som helst heller för det finns en massor som säger sig vara utbildade hudterapeuter och inte har dom rätta produkterna/maskinerna som behövs så gå till Renaissance Clinique som jag rekommenderade, då vet ni att ni kommer till en klinik där dom verkligen tar hand om din hy individuellt och ser över vad JUST du behöver för hjälp.

Ni får även en rabatt av mig på 500 kr på dessa behandlingar, uppge DESSIE när ni ska boka behandlingen. ♥

Såhär ser det ut när dom gör behandlingen!

Därefter fick jag en Crystal Fiber mask som las på i tio minuter efter behandlingen!

Här ser ni FÖRE & EFTER!? Hur sjukt!? Och detta är bara behandling 2/6, tänk hur min hy kommer se ut efter den sista behandlingen! Jag har några finnar kvar såklart kvar, det försvinner inte bara på en gång – därav att man gör 6 behandlingar men ser ni vilken skillnad? Första bilden är tagen i början på mars, och den sista bilden är tagen idag. Som före bilden – så har min hy sett ut sista halvåret. Förstår ni vad sjukt! Bästa jag gjort. Tack Renaissance Clinique!

17 kommentarer

 1. Värt att kommentera att en absolut inte bör göra denna behandling på aktiv acne då den punkterar den och sedan sprider bakterier från den aktiva acne till resten av ansiktet.

 2. Oj vad fin hy du fick. Vad bra. ?

 3. I SAMARBETE MED….?????
  Du förtjänar en anmälan

  1. Charlotte

   Men grina hela tiden ????

 4. issandra

  Häftigt! Så mycket skillnad ju.

  1. Jaa, alltså det har blivit så stor skillnad nu. Ska dit igen i veckan ska visa resultat efter det med!

 5. Elisabeth

  När man går in på klinikens hemsida så hittar jag inte microneedling? Det står bara om olika ansiktsbehandlingar, så vilken är det som gäller? Vill gärna se vad priset är.

  1. Hmm.. vet ej hur hemsidan fungerar, bästa är att ringa dom <3

 6. OMG! Vilken fantastisk skillnad! Jag vill prova. Lite orolig though.. mina ärr är ganska gamla. Jag har haft de länge. Kollat runt på olika lösningar. Läste att Stadskliniken gör laserbehandlingar mot acneärr https://stadskliniken.se/acnearr/ Frågan är om inte microneedling ger bättre resultat? Ska bli jättekul att följa dig. Keep posting och håll oss uppdaterade!

 7. Trodde du visste bättre än att inte märka inläggen med reklam?!?!

 8. Du kan väll blogga snart saknar dej. ?

  1. <333

 9. Det känns som om du började blogga igen för att kunna pracka på oss samarbeten och rabattkoder 🙁

 10. Varför leker du att ditt ex range rover är din? Du äger inga fordon…

  1. M6an är ju inte heller din?

  2. Alltid lika gulligt när fans utan insikt ska uttala sig <3

   1. Jisses

    Är ju bara att slå på regnr…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *