DENIM WHITE CAP

Igår på instagram så hade jag en liten frågestund om vad ni ville att jag skulle blogga/instagramma om då fick jag höra bland annat; Mer ärliga texter, ”vardagsinlägg” och mer mode och djupa texter. Så jag tänkte att jag ska försöka upprätthålla det lite bra mellan mina ”tankar & åsikter” inlägg. Hoppas det blir bra!

Men apropå mode: Jag beställde en så fin ”cap” jag från Ivyrevel idag. Jag beställde även hem lite annan shopping från en annan hemsida, bland annat ett par gröna kostymbyxor och jag tänker att den här ”kepsen” (kan man säga keps till den här?) och jag tänker att det kommer matcha snyggt för kostymbyxorna är lite utsvängda. Så när jag får hem kläderna så kan jag kanske fota lite fina outfit bilder igen, det var ju ett tag sen!

.. Vill ha sommar nu så jag kan bära mina nya fina kläder, för jag beställde hem massor med sommarkläder nu haha.. *intalar mig själv att det är sommar* 😉 Men men.. vad tycker ni om kepsen, var den fin? Jag ska fota den sen när jag har fått hem den så får ni se hur jag väljer att matcha den.

Värt att tänka på också: kepsen var på rea nu så den kostade bara 149 kr istället för 300 kr, värt! Så om ni vill beställa hem en likadan så får ni nog passa på innan den försvinner helt ur sortimentet!

LÄNK till kepsen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *