MONDAY’S

Åh, vilken bra start på veckan! Jag fick svar inatt på en utav mina tentor som jag har jobbat så hårt med. Juridisk översiktskurs som är på 15 högskolepoäng, de andra kurserna ligger på 7,5 så denna är dubbelt så stor. Jag var nästan säker på att jag skulle kugga den eftersom att det var väldigt mycket om familjerätt/arvsrätt och jag har inte superbra koll gällande just arv men det gick ju braaaaa!! Jag känner mig så fruktansvärt stolt över mig själv för jag har verkligen verkligen kämpat med den här. Det lönar sig att inte ge upp!

Det är soligt och fint väder här i Stockholm också, så det gör en extra glad dessutom! Förresten, var det någon utav er som satte upp något mini-mål till sig själva – och faktiskt utförde dom? I did! Jag slipade lite på affärsidén och jag sorterade/vek om min garderob. Det kändes jättebra! Gällande min idé så gjorde jag en liten ”mind-map” till den, så idag tänkte jag sätta mig och ”digitalisera” min mind-map. Jag är så otroligt taggad på NUET, jag mår bra, och jag har rätt fokus. Efter en väldigt väldigt mörk vinter så maximerar jag minsta glädje som jag sagt tidigare. Jag vill få ut så mycket positiv energi som möjligt så jag kan både ge positiv energi men även helt enkelt bara betinga min hjärna till ett positive-mindset.

Jaja, måndag – feels good! Nu – kämpa kämpa på jobbet! Vi har haft ett givande måndagsmöte och sedan har jag suttit med återkoppling till kunder, nu är det dock lunch så jag passade på att skriva i bloggen. Jag ska även passa på att få lite andra saker gjort nu på lunchen. =) Hoppas att ni får en riktigt riktigt bra måndag och vecka! Glöm inte att försöka kontrollera jobbiga tankar till det positiva. Det är svårt, men tvinga dig själv! Även små saker som ”buuuu, det är dåligt väder” är en negativ tanke som bidrar till ett negativt mind-set, så försök att inte lägga fokus överhuvudtaget på negativa saker, även sådana små saker. Det gör mycket!

10 kommentarer

 1. Vad grym du är! Så kul att läsa din blogg och följa din utveckling =) Bra jobbat!

  1. Tack snälla du, <3

 2. Vad glad jag blir att det gick bra på tentan. Jag hoppas att 7-tentorna gick lika bra.
  Apropå ’din utveckling’ så uppskattar jag inte dina svullna läppar och runda kinder. Men jag är ju kille som reagerar så och jag tror att vi är många. Så vem gör du det för?
  För din egen skull?
  Det skulle vara intressant att höra dina tankar där.

  1. Fräscht med dubbelbestraffning. Not…

 3. PS. Med tanke på din nya karriär, jag tror inte att du vinner kunder med ’fake-face’. Glad och naturlig vinner stort över plastansikte som inte skapar den viktiga närheten. Men jag kan ha fel.

  1. Att göra affärer har ingenting med mitt utseende att göra. Det har med min professionalitet, mitt affärsfokus, min karisma och personlighet att göra. Jag har alltid haft höga kindben och har verkligen inte svullna kinder. Läppar möjligtvis. Men det är min ensak! =)

   1. Om du arbetar som telefonförsäljare är det så. Men helheten räknas och ingen kedja är starkare än sin svagaste länk. Utseendet stannar inte vid ytan utan går på djupet. Ögats glitter, munnens respons och kroppens hållning, allt vägs samman. Jag minns att du rörde dig snabbt och med god balans (som jag) när vi fikade för länge sedan.

    Självfallet är det din ensak. Konsekvenserna är också endast dina. Att jag blir ledsen skall du inte bry dig om.

    Vad söt du var när du var 15-ton och glest mellan tänderna, allt äkta. Du är snygg nu också. Har du fler sådana bilder?

 4. Om texten vore större vore det vara mycket enklare att läsa.

  1. Cecilia: Om du har MAC, håll ned Äppletangenten och tryck därefter plusstangenten och minustangenten tills du är nöjd med storleken.

   1. Cecilia

    Har ingen mac.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *