Skön känsla!

Som en liten omväxling gentemot tidigare inlägg så tänkte jag göra ett litet mer ”vardagligt” inlägg nu. Hoppas det uppskattas likväl! =D Vilken bra dag det har varit/är. Jag vaknade imorse, utvilad och pigg. Igår kväll så kände jag mig lite stressad eftersom att jag hade rätt mycket på agendan, samtidigt så ringde min telefon non-stop. Så när jag skulle sova och min telefon ringde så kände jag bara ”Stopp” Jag brukar alltid få dåligt samvete om en nära ringer mig och jag inte kan svara. Men igår så ville jag sova tidigt och jag valde att lyssna på mig själv – så jag satte telefonen på flygplansläge – trots att den ringde. Det kliade i fingrarna och jag kände det dåliga samvetet krypa fram, men jag var envis och försökte återgå till min sömn och det funkade faktiskt! Jag är så stolt över mig själv att jag kunde styra mina känslor och bara fokusera på vad jag faktiskt behövde igår. Det är ett stort steg för mig! Det kanske låter som en skitsak, men jag kan svara i min telefon kl 02:30 när en nära ringer mig till exempel och även om jag vet att jag ska upp om två timmar och kommer vara svin-trött så vill jag ej vara elak och lägga på. Men det är inte elakt, jag måste bara lära mig att säga nej. Lyssna på mig själv, vara lite egoistisk faktiskt, tänka på mig själv.

Men det gjorde min morgon bra faktiskt! Jag kände verkligen ett lugn, typ ”Ofta jag klarade att stänga av min telefon sådär?” jag överraskade mig själv lite. Vaknade i vilket fall utvilad, pigg och stolt! Åt lite gröt, tittade ut mot Stockholm och gjorde mig i ordning till jobbet. Nu har jag lunch så jag passar på att skriva lite. Känns bra!

Lunchen överträffades också till något bättre eftersom att jag och mina två kollegor tog en liten shoppingrunda i närheten av jobbet. Jag hittade massor med fint faktiskt, jag får fota och visa er sen. Jag tror att ni kommer gilla skorna jag köpte! =) När vi skulle tillbaka till jobbet så bestämde vi oss för att ta en varsin voi, vet ni vad det är? El-sparkcyklar som du kan ”hyra” med hjälp av en app. Sjukt smidigt! Det var så himla roligt också, solen lyste och vi gled runt i 30 km på dom där sparkcyklarna haha! Tänk er i sommar, hur kul!

Nu ska jag återgå till jobbet! Jag sitter i mitt egna lilla rum här på kontoret och pratar med kunder. Vissa är verkligen så himla trevliga och hela min dag kan göras till det bättre när man får prata med våra kunder. ♥ Mellan samtalen så lyssnar jag på en ljudbok om Mindset, skriven av Christiopher P. Waller. Rekommenderas!


Vårkänslor idag så tog på mig loafers! Älskar vädret ♥

1 kommentar

  1. BRA gjort!! Jag ställer alltid min telefon på ’stör ej’ efter en viss tid, men jag har valt ett fåtal personer som kan ”ringa igenom” den ifall det är något viktigt. KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *