Hudvårds tips från mig!

När jag gick in i min depression så fick jag även acne på köpet. Det är inte ovanligt att hud, hår och vikt kan ta ”stryk” under en depression. Jag har fått lite ärr i ansiktet och har fortfarande en del besvär kvar. När det var som värst så kändes det inte alls bra, jag ville inte gå utan smink med stora röda bölder i ansiktet. Jag som annars inte brukar ha speciellt mycket concealer och puder annars, kände mig så obekväm. Nu är jag i vilket fall väldigt noga med att använda rätt produkter till min hy och gå på regelbundna ansiktsbehandlingar.

En ansiktsbehandling som var/är totalt helt MAGISK för mig var microneedling. Jag ska berätta mer om det i ett annat inlägg – men alltså WOW! Min hy var helt kaotisk och bara efter en behandling så blev det bättre. Jag vill verkligen rekommendera er som också har problem med hyn att testa det. Jag gick till Renaissance Clinique som ligger på Strandvägen. Jag kommer att berätta mer ingående vad vi gjorde, hur det gick till, hur det kändes samt visa före & efter bilder. Hittills har jag gjort en behandling, jag ska på min nästa behandling om en vecka. Du gör en behandling var femte vecka tror jag att det var. Sjukt effektivt och värt, det hjälpte mig verkligen!

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30mlCetaphil Gentle Skin Cleanser 236mlThe Ordinary Buffet 30ml

Tillbaka till ämnet: Jag har slarvat lite med att använda bra produkter, men efter att ha varit på ansiktsbehandlingen så förstår jag hur viktigt det är att använda rätt produkter. Jag har använt köpt Cetaphil igen, deras ansiktstvätt & ansiktskräm- dom funkade sist när jag fick acne för några år sedan och deras produkter är skonsamma för huden. Jag passade även på att köpa The Ordinary’s produkter. En tidigare vän till mig tipsade om deras AHA peeling som skall vara jättestark men effektiv för ansiktet. Den innehåller: Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar. Dessa ämnen skall motverka ”fina linjer” och göra din hy ren från orenheter, ge mer lyster och minska ojämn hy. Det är en ansiktsmask/peeling som du skall ha på ansiktet i ca 10 minuter max 2 ggr per vecka. Till det så köpte jag även en ”buffet” serum från dom, som skall innehålla alla möjliga godsaker som är bra för ditt ansikte. Så nu kör jag först Cetaphils ansiktstvätt, sedan ansiktsmasken i ca 10 min, därefter serumet och när det har torkat tar jag Cetaphils ansiktskräm över.

Jag har bara hunnit The Ordinarys produkter en gång, men idag gick jag osminkad och fick faktiskt en komplimang att min hy hade en väldigt bra lyster idag! Det kändes så roligt att höra! =) Så tips för bra hy, köp rätt produkter, och om du har råd – gå på ansiktsbehandling det är så värt det. Min hy mådde verkligen bra efteråt och jag ser stor skillnad trots att jag bara gjort en behandling. Ta hand om din hy. ♥

Ps. Det som är så bra med The Ordinary och Cetaphil är att dom ligger på en BRA prisklass så att alla faktiskt har råd att köpa deras produkter. Guldvärt!! AHA-serumet kostar 89 kr, medans andra serum brukar ligga runt 500 lappen. Väldigt prisvärt och bra. PS. Detta är ej ett samarbete! Jag har köpt mina produkter på Apoteket, men jag vill bara rekommendera er!

För att komma till alla deras produkter, klicka HÄR.


För att köpa deras produkter för billigast pris:
För att köpa The Ordinary’s AHA peeling , klicka HÄR. Och för deras buffét serum som jag köpte, klicka HÄR.
Cetaphil kan ni köpa billigast på apoteket! ♥

PS. Kände mig som Kim Kardashian med ansiktsmasken, haha..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *