Jag önskar att jag var en sån person som kunde se på tv i några timmar och bara koppla av.. Men nae.

Äntligen fredag! Jag brukar inte lägga så mycket fokus på om det är helg eller vardag just för att jag inte brukar tycka om att leva mitt liv beroende på vilken veckodag det är. Jag tycker att ibland lägger en del människor på tok för mycket fokus på att ”överleva veckodagarna” för att leva för helgen endast vilket jag tycker är fel mindset. Ska du vara nöjd med två dagar på en hel vecka som består av sju dagar? Nää, då får man omprioritera i livet till att göra något man tycker är roligt! Lättare ”sagt” än gjort kanske, men å andra sidan så är inget omöjligt 😉 Men, såklart man kan vara trött ibland och längta efter helgen – det är inte det jag menar. Hoppas ni förstår mig rätt. Men just nu är jag så himla glad att det är fredag och att jag har absolut i-n-g-e-n-t-i-n-g inplanerat ikväll. Jag hade egentligen middagsplaner ikväll, men jag avbokade det. Just nu behöver jag lyssna på min kropp och den skriker efter att vara hemma & ta det ”lugnt”. Så jag tänkte ta den här fredagen i all ära till att skriva, lyssna på podcast’s och lite sånt mys. Sällan jag bara är hemma och inte gör något speciellt. Typ se en film? Hundra år sen ju! Men min adhd kickar igång så det lär ju inte bli en sådan avkoppling ikväll heller haha.. Något produktivt måste jag ju ändå göra. Så att skriva i min ”bok” blir perfekt och lära mig lite genom podcast’s.

Jag har fått väldigt mycket bra tips på olika podcast’s som jag ser fram emot att lyssna på. Jag är egentligen ingen ”podcast människa” däremot så tycker jag om att lära mig och nu har jag fått tips på bra, lärorika podcast’s så det känns ändå spännande. En handlar bland annat om mind-set, att ”tänka rätt” vilket jag tycker är väldigt intressant ämne. 🙂 Jag ska lyssna ett avsnitt och utvärdera om jag tycker att det är värt att dela vidare här i bloggen.

Men men.. Det ska bli så skönt att vara hemma ikväll. Den här veckan har verkligen varit full frulle från morgon till kväll så har jag är helt slut. Men det har varit en bra vecka helt klart fyllt av jobb och trevligheter. Igår var helt klart en bättre kväll då jag åt på Un Poco med mina gamla chefer som jag jobbade med när jag bloggade som mest. Men Un poco!? Såååå bra mat där, herregud! Det var första gången jag åt där. Jag har velat gå dit så länge men det har aldrig blivit av. Så igår fick jag äntligen testa mina friterade oreos som jag har längtat efter att testa! Alltså verkligen så sjukt bra ställe, gå dit!

Nej nu ska jag dricka en kopp kaffe och svara på era kommentarer i förra inlägget. Så KUL med den responsens jag fick på inlägget. Har fått mail från en massa tjejer också som velat prata om det ämnet, det känns jätteroligt att fler känner som jag och att ni faktiskt vill prata om det med mig också! ♥

Deppigt det ser ut haha. Men Stockholm var faktiskt varit soligt och fint den här veckan, så bilden ljuger lite.

Kan fortfarande inte släppa dessa friterade oreos.. så jäääkla goda. Food porn!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *