PARIS AND LIFE

Hejsan hejsan!

Nej nu måste jag börja bli bättre på att sluta säga att jag ska blogga när jag ändå inte gör det. Jag är så dålig, skäms på mig. Sanningen är att livet kommer ikapp en (både gott och ont) och det har hänt väldigt mycket den sista tiden. Men om ni är nyfikna på vart jag håller hus när jag inte tittar in här så vet ni att ni kan hitta mig på min instagram – nilsson.desiree heter jag där. =)

Förövrigt så har jag haft mycket jobb & studier på agendan som vanligt – så när jag var klar med min tenta så unnade jag mig en liten trip till Paris igen, ni kanske såg det på instagram? =) Jag och en av mina bästavänner åkte dit tillsammans för.. tredje gången? ihop. För er som inte vet så är Paris som mitt ”andra hem” – ibland känns det som att jag är en parisian egentligen men att jag har kommit bort i fel stad haha.. Men en dag så kanske jag bor där, vem vet? Eller ja. iallafall har en lägenhet där är målet. Sedan om jag kanske bor där på heltid eller bara ibland det får vi se när tiden är inne.

Vi båda känner ganska mycket folk i Paris så vi var mest där för att hälsa på vänner och koppla av lite. Njuta av livet helt enkelt! Det var runt 16-17 grader och sol där så det kändes verkligen som att det var sommar, happyfeelings på den! Men det var mycket välbehövligt att komma bort – men nu är man tillbaka och fokuset är i rätt format igen! På studier & jobb – ofc! Så att jag kan bli klar någon gång, längtar så mycket!!

Lite bilder från vår lilla Paris resa! Jag ska skriva ett inlägg och visa er mer bilder sen så ni får se sen!

Nu måste jag ändra till en ny header och sen är det fullt fokus på studier hela dagen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *