Allt handlar om beslut…

Åh hej på er.♥

Det finns så mycket som jag skulle vilja skriva här men så mycket som jag ändå väljer att hålla inom mig. Men jag ska inte ljuga, jag har haft en tuff tid den här senaste månaden. Året började inte riktigt så som jag hade tänkt mig, men det enda jag kan göra är att lära mig utav de som har skett och börja om på nytt. So I will do. ♥

När man bestämmer sig för något, så blir allting mycket enklare. Ovissheten är det som gör allting lite jobbigare, när man är kluven i sitt beslut, eller ovetandes om en situation. Men vad jag har märkt, så blev allting mycket klarare så fort jag gjorde ett beslut. Hur jag skulle göra, hur jag skulle hantera situationen. Det var ett svårt beslut och det tog sin lilla tid att fatta det men så fort jag gjort det – hur jobbigt allting än var/är så kändes det plötsligt lite lite bättre. Konstigt hur saker och ting bara kan släppa från ens ryggsäck efter att man fattat ett beslut, men så var det för mig i alla fall. Nu vet jag min väg och min plan och det är det jag kan fokusera på.

Bitar börjar falla på plats igen nu och jag har mitt fokus på rätt saker. För övrigt så klarade jag också precis en tenta som jag kämpat SÅ mycket med! Jag har haft tentor under det här året jag har klarat, men just den här tentan har jag släpat efter i typ ETT ÅR. Jag hade verkligen hakat upp mig på den, jag kunde inte sätta den. Men på FEMTE (!!!) försöket äntligen så satte jag poängen. Vilken jävla lättnad!! Det gäller att vara envis och inte ge upp.

Nu har jag lite lugnt med studierna igen fram tills nästa tenta och som sagt – nu börjar saker och ting klarna upp lite i huvudet för mig så nu har jag lite tid igen för bloggen. Så vi hörs mer senare ikväll hihi. Saknat er!

Så sant! Jag är väldigt fast vid mina beslut om jag verkligen har bestämt mig för något också. Lättnad!

9 kommentarer

 1. Du är en riktig kämpe ♡
  Sluta inte & blogga nu bara!! Då blir ja fan ledsen ☹ kram på dig fina du.

  1. ♥️♥️♥️♥️

 2. Varför får du det att låta som att det var du som gjorde slut? Det var ju han haha..

  1. Vad pratar du om? Varför öppna munnen om saker du inte har koll på??

  2. Charlotte

   Och varför skratta åt en sån sak?

 3. issandra

  Ni var så fina ihop <3 Men om det inte funkade så gjorde det inte. Kram!

 4. Hoppas du har det bra. Gärna tips om inredning och mode samt smink. Tack.

 5. Känns som en parodi. ”Hörs senare…” och nu har det gått tio dagar. Samma visa gång på gång på gång…

 6. Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *