TENTA VECKA

Håll ut bloggen! Har tenta på fredag, därav den obefintliga uppdateringen.. Men jag kommer tillbaka efter det! Möjligen slänger jag in något inlägg imorgon men annars är det fullt upp. Så annars hörs vi på fredag / lördag.

Kramar!

PS. Sorry för att videobloggen aldrig kom upp, det blev så jäkla dålig uppladdning på den så den blev verkligen i världskass kvalité (min lur hade minnet fullt, så fick maila videon till mig själv och ladda upp den..) jag ska rensa luren och sen fixa om den. Annars, funkar det att ni ser den även om det inte är så bra kvalité för isåfall kan jag posta den. Den ligger uppe på youtube fast som privat så det är bara för mig att ändra. 😉

8 kommentarer

  1. Hoppas tentan har gått super bra idag!☀️

  2. Yay ser fram emot det xx

  3. Vill se hur du har det hemma. Vore så kul. ?

  4. Klassiker… ”Uppdaterar snart!” ”Superupptagen nu men skriver mer snart!” ”Lägger snart upp ett inlägg!”. Sen står bloggen tom i typ fyra månader…

  5. Vad hände med den nya headern?? tyckte den såg frän nu!?

  6. Blogga snart igen. Tack.

  7. Du får gärna berätta om hur det gick till att du blev av med dina väskor.

  8. Tror det blev lite fel i rubriken, ”tenta veckor” heter det när det är två eller flera som avses 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *