Ny videoblogg på G!!!

Heeeeej! 🙂

Hoppas ni mår bra! Jag mår bra förutom att jag har lite ont i min mage..? Don’t know why, kanske är mensvärk. Hoppas bara inte att det är något annat *peppar peppar ta i trä*

Alltså igåååååår, wow!! Jag & min tjejkompis spelade in en ny videoblogg igår och den var SÅ läskig!! Ni ska få se, jag kommer att klippa ihop den lite idag men det hände verkligen sjuka grejer under videobloggen! Så jag tror den här kommer bli kul, vi kommer göra fler såna här videos har vi bestämt (om vi vågar hihi..) ni förstår nog inte vad jag pratar om men ni kommer få se sen när jag lägger ut den! ♥

Btw, somnade med blött hår igår – och jag har lärt mig att jag ALDRIG ska göra det för det blir så jäääkla fult. Alltså det går ju inte ens å göra något åt det!? För plattar jag det när det är såhär, då blir det halv vågigt ändå och sen blir det helt platt och konstigt.. Jag måste verkligen föna håret. Jag duschar håret varje dag + fönar det varje dag vilket egentligen inte kanske är så bra för håret men annars blir mitt hår sjukt fult som ni ser ovan..

Hur gör ni? Jag har aldrig fattat det här med folk som låter håret självtorka och sen lägger det sig jättefint ändå!? Så himla avundsjuk på det…

Vad hände med min hand här..? Haha.. Typ *Dah*

Jag ser ut som en apa lite, tycker ni inte? Haha. och ja min läpp är svullen, som ni ser – utslag!

14 kommentarer

 1. Intressant att du filmar dig själv på ex Snapchatt när du kör bil. Du förstår väll risken med att du sätter andra i fara.
  Hoppas du är medveten om vad lagen säger och att folk sparar på sig filmer för anmäla dig.

 2. Haha åh mitt hår blir också helt kaos om jag sover med det blött, det blir helt omöjligt att fixa ?
  Ser fram emot video bloggen, ska bli spännande! ?

 3. Sådär ser jag ut i håret varje dag, om jag hade det utsläppt. HAHha 😀

 4. Jag flätar det. Vad spännande ska ni visa något om spöken?

 5. Isabelle

  Jag tyckte håret va jättesnyggt faktiskt ?

 6. Tror det beror på hårtypen, du verkar ha ”bebishår” precis som jag har och det ser förskräckligt ut om det självtorkat, mitt ser typ ut som en risig 80-tals permanent 🙂 Flätar jag håret under natten är det sicksack mönster i det morgonen efter även om det är torrt när jag lägger mig. Brukar tvinna håret och sätta upp det med en stor kam högt upp under natten (torrt hår), då ser det ok ut dagen efter.

 7. Så där ser jag också ut om jag somnar på det blöta håret. Dock så om det ska självtorka, kammar jag det och har i lite hårserum. Då blir det fint. Måste jag sova så flätar jag det bara i en vanlig fläta . Det blir inte frissigt då 😉

 8. Jag tycker det ser snyggt ut?, om du bara piffar till det lite!?

 9. Fin du är! ❤️ Är det munsår ? (Herpes)

 10. Dessie! På din Instagram såg jag att du hade en grön (?) spetstopp på dig! Vart kommer den ifrån? Sååå fin! Älskar håret sådär btw! ??

 11. Anonymous

  Var det dig jag råkade ”hjälpa” med dem där redbullen som du råkade tappa i ica maxi (nacka)

 12. Utslag? Har också det där som kallas svår herpes tyvärr. Visst gör det sjukt ont?

  1. Utslagen kan ju vara nässelutslag eller även orsakat av herpes virus. Vill bara påpeka att det inte alls kallas för ”svår herpes” utan det är ett virus, herpes simplex, som många kan bli smittade av (även vanligt hos barn)

 13. Kalle Anka

  Så synd att du förstört ditt utseende genom att gjort ett sådant massivt ingrepp på dina läppar. Du var snygg förut!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *