Vilka är era fasta rutiner?

Hello hörrni! Hur är LÄGET? 😉

Veckan är igång och vardagen har kickat ikapp. Kul! Många tycker att vardagen är tråkig och rutinmässig, men är jag den enda som tycker att det är skönt haha!? Jag hade aldrig klarat mig utan rutiner, jag blir totalt deprimerad då. Sen såklart kan jag vara väldigt spontan jag också, men man har ju vissa rutiner som mina till exempel: Jag vaknar på morgonen, stiger upp och tar en kopp kaffe, in i duschen sen ibland kanske jag pluggar, eller jobbar på kontoret eller hemma. Det är typ spikade och fasta rutiner jag har liksom. Sen kanske man åker utomlands och gör det där, eller så kanske man drar iväg och gör något men jag jobbar nästan ALLTID sen så kanske man jobbar/pluggar lite mindre vissa dagar men även om jag är utomlands så gör jag alltid något form av jobb. Men iallafall, det trivs jag med! Vad är era rutiner som ni liksom alltid har och inte klarar er utan?

Idag har jag varit hemma och pluggat lite och sen har jag faktiskt suttit och jobbat lite med bloggen. Hihi känns så roligt att vara igång igen?! Alltså mina följare här på bloggen har ju ökat med över 600% på bara en vecka, hur sjukt är inte det!? Men så roligt! Jag längtar typ tills jag ska spela in en ny vlogg- men då vill jag ändå göra något roligt i den! Så jag avvaktar tills det, vill ju inte direkt spela in när jag är hemma och pluggar haha (tråkigt..)

5 kommentarer

  1. Jag har väl inte sådär jättemycket rutiner, men jag tvättar alltid på måndagar, äter klockan 20 och kollar serier klockan 21 fram tills jag ska sova ? Kram

  2. Det är jätte kul att du började blogga igen , sluta aldrig! Såå fin du är ♡♡
    Kram

    1. Men taaack hihi <33 Gulliga du <3

  3. Du är så jäkla snygg i din nya lugg! Funderar starkt på att klippa likadant. Är det svårt att styla och typ sätta upp håret utan att det fortfarande hänger massa i ansiktet? ?

  4. Carolina

    Älskar dina byxor! vilket märke kommer de från? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *