Alltså kan ni tänka er att det här är snart 10 år sen!?

Mitt cover för Nöjesguiden, minns ni det? Jag tycker den blev så fin faktiskt, jag älskar fortfarande bilden! Med mitt vita hår och allt.. Så är ju min riktiga hårfärg. Men jag brukar ju oftast färga ner det lite så det inte är så ljust. Men nu när jag ser det sådär så blir jag ju så sugen på att få tillbaka det så!? Aja men det är väl bara vänta tills sommaren så kommer det fram igen oavsett om jag färgat det..Men nog om det – det var ju inte det jag skulle skriva om haha.

Jag minns när jag gjorde det här omslaget. Det var liksom min första ”riktiga seriösa” fotografering. Jag förstod inte då hur stort det var, jag var ju ändå ganska ung så jag gjorde bara allt mina managers sa åt mig att göra. ”Var på den här tiden och platsen detta datum ,du ska göra si eller så” var det alltid, sen dök jag upp och gjorde mitt jobb. Jag tyckte inte DÅ att det var så roligt att göra dom här fotograferingarna och så, för jag såg det mer som ett jobb liksom, och att jag gjorde det bara för att någon sa åt mig. Jag var ju liksom 16 år, jag ville bara skriva i min blogg egentligen. Alla dom här andra ”måsten” förstod jag inte hur viktiga dom var för mig så jag tyckte typ att det var onödigt och ”jobbigt” att åka och göra såna här saker. Varför kunde jag inte bara få skriva och bara vara? Tänkte jag..

Men jag är glad att jag hade managers vid min sida som hjälpte mig och byggde upp mig. Annars hade jag aldrig kommit så långt inom bloggvärlden. Dessutom så har jag lärt mig såå himla mycket tack vare dom. Hur marknadsföring fungerar, branding etc etc..

& Det är ju trots allt tack vare den kunskapen och det jag åstadkom som gjorde att jag idag studerar till fastighetsmäklare liksom. En dörr leder oftast till en annan. Tacksam. ♥

6 kommentarer

 1. Du har ofta skrivit att du egentligen har vitblont hår, men det stämmer inte. Som barn var det säkert så, men inte nu. Jag har sett många bilder på dig genom åren där du har utväxt. Visst är det blont, men en mörkare blond färg. Så som det blir för de flesta med tiden.

  1. Hellu? Jag har ju en naturligt vit färg, om jag färgar det platina skulle jag såklart få utväxt! För naturligt är oftast slingat, jag är ju inte vithårig överallt som förgat hår. ? Men jag är väldigt väldigt ljus/vit med slingor såklart om jag inte har förgat håret och bara låtit de va. De är ju bara kllla mina Instagram bilder när jag inte förgat och varit i solen.

   Sen så är jag också albino på halva sidan, så den är vit. Den andra sidan är mörkare. Halva jag är albino? Ögonfransar å bryn är även vita på den sidan och väldigt svåra att färga. Bilden ovan är ju ej förgat?

 2. Jättefin bild 🙂 det är så kul att du är tillbaka! Du har alltid varit lite ”speciell”, du går din egen väg och utvecklas ständigt. Jättekul att följa 🙂

  Jag trodde att du hade en vit slinga men så snyggt och ovanligt att du är helvit-blond, verkligen coolt. Kramar.

  1. Tack snälla för din varma kommentar, ♥️♥️?‼️ blev så glad av att läsa den. Tack!!♥️ Men orecis halva sidan är vit! Vänster sida. Andra halvan är mörkare! Men är ändå väldigt ljus!♥️

 3. Jättefin bild! ? Väldigt olik dig dock, men så är det ju tio år sen med ? Kraam

  1. Haha tycker du, why?♥️ Tack snälla♥️♥️♥️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *