SUNDAY

Heej på er! Åh hihi vad kul med lite kommentarer på min vlogg. Vad roligt med lite positiv respons hihi. ♥ Ni får gärna kommentera vad ni vill att jag gör för typer av videos, mer pepp/motivation talk? Vloggar? Vad gillar NI?

Sunday då, hur har eran söndag varit? Jag har varit… trött! Min syster kom hit igår, väldigt mysigt ♥ Men så vi satt och åt lite samt drack lite goda drinkar och helt plötsligt var klockan sjukt mycket.. Så jag var så himla trött idag. Så min söndag har inte bestått av sådär väldigt mycket effektivt.. Men ganska skönt ändå. Jag brukar alltid vara stressad över att jag måste göra saker, men idag tänkte jag bara ”Nae, asså jag kommer inte ge mig själv ångest för att jag vill slappa idag. Idag är en sån dag” och det funkade faktiskt haha. För annars brukar jag typ ge mig själv ångest om jag skulle ta det lugnt, förstår ni hur jag menar haha? Någon som själv känner igen sig eller är det bara jag?

Sissy and me♥

8 kommentarer

 1. Hej kanske du vill visa din inredning. Och gärna tipsa om bra recept. Tack.

  1. Ja det var bra tips!! =) Vad kul att du gillar recept, det ska jag absolut fixa <3

 2. Glad tjej

  Hej,
  Kanske om din graviditet , hur mycket du gick upp och hur du gick ner de kilona? Var det svårt att få bort allt. Hur länge du promenerade ute osv . Älskar att du är tillbaka!!

  1. Av alla frågor är det mest intressanta hur många kilo hon gick upp och ner i samband med en graviditet för typ 6 år sen??? Måste väl finnas viktigare frågor än det, hoppas du inte är gravid om ditt fokus handlar om kilon…

  2. Ja vad roligt absolut, det ska jag fixa hihi!

 3. Du snackar om ytlighet och sociala medier men ändå är du dess största offer. Ja, alltså med tanke på näsoperation, fillers, och bröstförstoring.

  1. Alltså allt är ju relativt hur man ser på ytlighet. För mig är ytlighet falsk fasad, personligheten som är ytlig etc. Inte vad en person själv väljer att göra med sitt utseende.

  2. Glad tjej

   Jag förstår inte mig på människor som er , det är fan hennes blogg och hon får skriva upp och dölja vad fan hon vill . Gillar du inte det? Ok , då är det inte svårt. Sluta läs hennes blogg, alla är olika och du behöver inte ” läxa upp” henne. Det är sånna som ni som får de att sluta blogga och att få de ständigt försvara sig själva ( tvugna!!!) Vill du hata får du gärna gå till psykologen och berätta för henne att du är bra på att hata och döma och därför behöver du hjälp så kommer hon hjälpa dig mycket väl.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *