VLOGG – Följ med till systemet, lite vin-mys som leder till deeptalk & PEPP talk till hur du kan bli det du vill!

Nu laddar jag upp den här VLOGGEN ändå hihi. Följ med mig en eftermiddag hihi. Drar och handlar lite vin (och skäms som vanligt på systemet haha) hänger med er i bilen, sen lite deep&pepp talk hemma hos mig. vin-mys med mig helt enkelt haha. Jag snackar såå jäkla mycket så ursäkta om jag är jobbig haha. Hoppas ni gillar videon och får en liten inblick på vem jag är som person även om jag inte gör sååå mycket i videon hihi. Och hoppas att det lilla djupa talket i slutet kan vara bra för nån där ute. För jag berättar hur jag gått tillväga till att komma dit jag är idag och det kanske får nån där ute att tro lite mer på sig själv förhoppningsvis <3 Kan jag, kan DU!♥

Kommentera gärna vad ni tycker och om jag borde göra fler videos?

16 kommentarer

 1. Jag tycker om att du pratar så mycket, det är ju en del av dig liksom.. Och fortsätt gärna inspirera och prata om drömmar o mål osv, jag blir så motiverad och peppad av att lyssna på det!! Det är kul att höra hur andra tänker och vilket driv andra människor har

  1. <3 Hihi ja vad roligt att du blir motiverad av det! Ska absolut göra mer sånt. Tack för bra tips <3

 2. Hej! Vad hände med den nyproducerade lägenheten du skulle inreda? Alltså den du skulle flytta in i? Har jag missat något 😮

 3. Är den raderat nu redan??

 4. Jaa gör jette gärna flera videon!?

 5. Christine

  Videon bara skakar och du är bara jätte akward. Vloggande är inte din grej.

  1. Vilken onödig kommentar.

  2. Va tyst! Christin eller vad du vill kalla dig.

   1. Dessie

    <3

 6. Hej fina Desiree 🙂 såg att du inte vet hur man rengör doserings facket haha. Där du lägger sköljmedel, tryck ner låskilen och dra ut hela facket och rengöra den . Glöm inte att rengöra pumpen, det tar 10 min. Här är en länk hur man gör haha .https://youtu.be/51u7UekORbE
  Sköt om dig ❤❤

  1. Haha men ååååh tack vad du är bäst!!! <3

 7. Sjukt inspirerande pepptalk, fler videos!!

 8. josefine

  Vilken fantastisk härlig video!
  En fråga bara, vart är den blommiga toppen ifrån ?? Blev helt kär i den <3
  Fortsätt med det du gör för du gör det jävligt bra ska du veta!

 9. Åh, så härlig vlogg! Detta hade jag inte förväntat mig, då jag inte fastar för särskilt många svenska ”bloggare/youtubers”. Men det kändes som man satt på andra sidan och tog ett glas vin tillsammans med dig. Riktigt ärligt, rått och underhållande. Hallå! Detta är din grej.

 10. Åh vad kul att se dig!! Gillar din personlighet!!

 11. tror du att du fick utbildningen och jobbet mycket för att du kan göra mycket reklam för den byrån via din blogg och att du har en hel del följare eller? och sen, är det inte extremt svår nivå på studierna för dig om du inte har gått gymnasiet och det var så länge sen du gick i skolan? och vad är det för jobb du får göra utan någon som helst utbildning på byrån just nu? blir jätte nyfiken 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *