Favorit-produkter till håret!

Jag tänkte dela med mig av mina två absoluta måste till mitt hår. Jag är BESATT utav håroljor. Först och främst så luktar dom här två så sjuuukt gott så håret luktar verkligen gott hela dagen av det. Min absoluta favorit av dom här två gällande doften är den gröna dvs Macadamian oil! Den har jag använt mig av i flera år så den doften känns som ”mig” nu haha. Men gott doftar dom inte bara utan dom har ju ett syfte också. Jag har tagit med information under bilden om respektive olja så ni kan läsa själva. 🙂

Det jag brukar göra är att använda Arganmidas Moroccan oil när håret är blött. Då vänder jag huvudet upp och ner och gnider in oljan i hårtopparna och arbetar mig uppåt. Dock brukar jag inte använda det i hårbotten eftersom det lätt kan bli flottigt då eftersom att den är så fet. Jag brukar även ha den i ansiktet efter duschen för extra återfuktning. När håret sedan är torrt och jag stylat det (till exempel plattat det) så brukar jag ha i Macadamian oil, då brukar jag ta rätt mycket faktiskt för den är inte lika dryg som den andra.

HÄR kan ni köpa era skönhetsprodukter, btw så har dom lite 15-20% rabatter på lite olika produkter just nu.

Macadamia oil (den gröna) är bra för:

Macadamia Professional Treatment är en terapeutisk olja som passar perfekt till alla hårtyper och är speciellt fördelaktig till torrt, skadat hår. Healing Oil Treatment absorberas omedelbart och ger näring och en tyngdlös fuktkick. Resultatet blir ett mjukt och hälsosamt hår som också får ett naturligt UV-skydd mot skadlig strålning. Torrt och slitet hår får ny glans och blir återfuktat. Du kan även använda den att blanda i ditt balsam, eller din färgblandning när du färgar håret. Det gör det mer hållbart.

Denna har jag använt i flera år. Pris: 329 kr, men denna håller verkligen så länge. Jag hade min förra i typ två år bokstavligen talat. Om ni vill köpa denna olja så kan ni göra det HÄR. Som sagt den är lite dyrare men OJ så värd priset.

Arganmidas Moroccan oil är bra för:

Arganmidas Moroccan Argan Oil är ett unikt serum som används för att skapa vacker lyster och långsiktig konditionering. Rik på vitamin E och essentiella fettsyror, kan omedelbart absorberas i hår och hud, och ger antioxidanter för hår och hud. Skyddar mot UV-skador och andra miljöfaktorer. Denna är så bra och känns så himla fräsch för både ansiktet och håret! Denna köpte jag rätt nyligen, cirka ett halvår sedan. Men SÅ nöjd och kommer fortsätta att köpa den. Pris: 149 kr!

Den här oljan är även i samma märke som mitt shampoo & balsam som jag visade er här om dagen! 🙂 Om ni vill köpa deras produkter så kan ni göra det på Lyko, dvs HÄR. Tänker att det kanske är lättare att hitta deras märke om man klickar här.

 

Nyduschad och precis duschat med mina shampoon & oljat in håret =)

3 kommentarer

  1. Älskar också håroljor! Mitt hår är just nu som en öken, det går knappt att kamma och jag har fan dreads i nacken ?

  2. Hej, vilken app samt effekter använder du på dina bilder? Tack Dessie!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *