Early mornings

Hej på er bloggen!

Imorse vaknade jag väldigt tidigt, skönt med tidiga lördag mornar! Jag går ju verkligen aldrig ut och dricker väldigt väldigt sällan men igår så unnade jag mig en flaska vin (eller ja, jag drack två glas haha) hemma själv.. Bittert? Ne men jag var så himla sugen på att bara dricka lite vin igår men jag orkade inte gå ut och göra något för då vet jag att dte oftast blir mer glas än vad man tänkt sig och sedan vaknar man upp bakis dagen efter och det var jag inte sugen på överhuvudtaget 😉  Så jag var hemma och åt lite god mat, hade sällis av en vän som kom förbi – sen storstädade jag hemmet och spelade in en Vlogg höhö. Jag vet dock inte om jag vågar lägga upp den!? Den är ju typ sjukt tråkig för jag filmar ju bara mig själv när jag sprang runt på stan igår och sen lite ”deep talk” när jag kom hem. Men det kanske är sånt folk gillar, eller?

Jag får se om jag vågar lägga upp den.. Är så orolig när det kommer till sånt där ändå haha. För jag vill ju inte göra värsta uppstyrda videbloggarna som är helt fake, jag vill ju isåfall bara filma ”påriktigt” förstår ni vad jag menar?

Men iallafall så jag vaknade tidigt imorse och har gjort lite småfix här hemma. Jag skulle egentligen åkt iväg och ätit lunch med en kompis men vi bokade om det till imorgon istället. 🙂

Imorse! Alltså folk som inte äger en morgonrock, förstår inte?! Jag BOR bokstavligen i min.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *