Reflektioner // Vi var som ett par

Nu när det har varit 10 years challenge så har jag gått tillbaka i massa arkiv för att rota fram gamla bilder och minnen som jag hade stängt ner för länge sen. Jag fastnade lite i gamla inlägg som både jag och Paow skrivit på våra bloggar. Det slutade med att jag nästan läst hela 2008,2009 samt 2010 från våra bloggar. Nu när jag iallafall tittar tillbaka och reflekterar så kommer det så mycket känslor som jag verkligen inte trodde skulle komma tillbaka. Som ni vet så avslutade jag och Paulina vår vänskap 2012/2013 och sedan dess har vi inte pratat. Vi sågs väl kanske någon gång och sa hej 2013 / 2014 men efter det så har det varit poff ingenting.

Vi var bästavänner från 2007-2011/2012 ish. Grejen var att vi var typ mer än bästavänner, alltså inget sexuellt så haha men vi var verkligen SÅ tighta vi satt bokstavligen ihop. Vi var som ett par. Vi kunde till och med bli svartis och försöka kontrollera den andra när den umgicks med någon annan. Vi var verkligen så inne i varandra. Vi gjorde ALLT ihop, sov ihop varje dag, hittade på roliga saker varje dag osv osv. Alltså allt jag upplevde, ni vet typiska tonårs saker som ”förska blosset av en cigarett” eller när man förlorade oskulden och allt sånt, det var ju med henne i bilden. Hon var den första jag ringde när jag hade något att berätta. Vi var väldigt lika men ändå olika så vi var ju lite som systrar. När hon gick igenom jobbiga saker hemma och även jag, så satt vi ändå där som två trotsiga tonåringar och höll ihop. Det var ändå de som de var de fina, vi höll ihop.

Grejen är att jag saknar det faktiskt. Jag trodde aldrig jag skulle göra det för jag och P har haft såna sjuka bråk som ni säkert vet om att jag tappade allt för vår vänskap osv. Jag blev så sårad att jag stängde ner alla positiva känslor och minnen. Men idag är jag äldre, det har gått sin tid och jag känner mig inte sårad längre och kan därför se tillbaka på våra glada minnen och känna att det var faktiskt roligt. Vi hittade på så mycket busiga saker ihop. Allt som jag gjorde under min tonår var ju liksom med Paulina. Och jag saknar det vi hade när vi umgicks sådär och när vi var jättetighta innan alla andra kom in i vår lilla bubbla. För då var vi äkta mot varandra, vi visste vart vi hade varandra. Men sen blev vi större på våra bloggar, hybrisen tog över och vi började umgås med andra som påverkade oss och vår relation och sen var vi bara sjukt falska mot varandra, det var tjafs ute i bloggarna osv osv.. Vi båda förändrades. Men innan vi blev sådär, när vi var två snorungar som bara hade varandra då var det faktiskt mysigt och kul. Lojaliteten fanns där. Men sen försvann den ju, och utan lojalitet så finns det ingen vänskap. Vänskap är ju till för att stötta varandra, tillit, ha roligt.. Ungefär som i ett förhållande faktiskt.

Jag satt och läste våra gamla inlägg där vi verkligen skrev kärleks texter till varandra, det är ju ändå lite gulligt. Det här till exempel skrev Paow när hon skulle utomlands och vi skulle vara ifrån varandra.. hahaha skrattar högt. Det är ju gulligt, tänk SÅ tighta vi var? Sjukt!

”Min älskade vän Dessie gick precis.. Det känns så overkligt, att jag faktikst ska bort från henne. Den känslan är svår at beskriva, känns helt otrligt sjukt om jag ska vara ärlig. Du är ju min bästavän och vi hör ihop, du är ljuset i mitt liv. Och så länge jag har dig så har jag allt, och jag kommer att sakna dig ! Jag älskar dig syster & bästavän”

Undra hur det skulle vara om vi träffades idag och liksom ”umgicks” undra om vi växt ifrån fasaden vi byggde upp mot varandra och den här negativa viben och vi bara VAR, liksom ärligt enkelt sådär. Eller om inget faktiskt förändrats även om det gått en massa år och man kan tro att saker och ting förändrats när man sitter såhär och tänker tillbaka. I don’t know..

Lägger upp lite fan-videos folk gjorde om mig & paow på den tiden. Haha massa gamla bilder.. När vi slutade vara vänner så vart ju folk faktiskt genuint ledsna och gjorde youtube videos ”no more dessie and paow?” hihi så gulligt♥ Men vi gjorde väl ett namn ihop på den tiden I guess… Aja, mycket nostalgi nu. Hehhe.

11 kommentarer

 1. issandra

  Jag tycker du ska ringa Paow och fråga om ni ska ta en middag någonstans:) En sådan vänskap som ni haft ska man inte bara skita i. <3

  1. Ja kanske det <3

 2. victoria

  Ååh! känns som att det var igår som ni fortfarande var bästisar!
  Kommer ihåg hur jag och min kompis (dåvarande 13åringar) följde era bloggar Varje Dag 😂😍 Du och paulina borde träffas ni lär ju ha mycket roliga minnen att prata om! hade varit så kul för mig som väntat på en ”REUNION” även om det bara är för en dag och att få ta del av det. 😁

 3. Åh jag minns så väl när ni var bästisar! Förstår att du saknar den tiden. Det är ju något speciellt med den där första riktiga vänskapen som är sådär tajt att man nästan kvävs 😍

  1. <3

 4. Isabelle

  Låter så himla härligt 😍har aldrig haft en sån vän, inte ens i närheten! Även om ni har bråkat mkt så är ni vuxna nu båda två, åh andra människor! Tråkigt att förlora en sån person i sitt liv! Även om d inte blir samma sak lr om ni aldrig mer blir bästa vänner så kan ni iaf va vänner åh prata /umgås

  1. Ja eller hur! Vi får se hihi <3

 5. Jag var ingen fan av dig engång i tiden, men vet du?
  Du är fan den grymmaste tjejen jag läst om, den ärligaste, den som vågar sätta stopp och leva ett liv med falsk leende, falsk liv, du visar hur man kan förändras, du är grym och snälla låt inte dessa troll ens lägga sin tid på dig. Du är värd det bästa i livet, följt dig sen du var gravid tills nu ..

  1. Men åh gud vad fin du är, tack snälla vad glad jag blev nu <3

 6. Ibland så får man stanna upp och tänka vad har jag för del i vårat bråk. Rannsaka sig själv. Sedan om man har del av bråket så be om ursäkt. Ta sitt ansvar som människa och visa sig själv och Paulina att man kan förändras. Ni båda har blivit äldre. Vill hon inte godta din ursäkt så har du gjort vad du kan. Resten ligger hos henne. Huvudsaken att du känner att du har gjort det du ska göra. Man kan bara förändra sig själv. När man har rannskat sig själv och sett sin del i det hela så känns det alltid så bra sedan. Jobbigt såklart men en stor lättnad. Lycka till ❤

 7. Fint. Tror hon hade behövt en person som dig i sitt liv ♡

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *