#10YearsChallenge

Alltså alla andra som lägger 10 years challenge lägger ändå upp någorlunda normala bilder där dom är sig lika men bara lite äldre idag. När jag lägger, ja då är det verkligen way back till när min blogg-tid började haha. & Ni vet ju hur jag såg ut då – KAOS! Bortrakade ögonbryn, totalt orange i ansiktet, krit vitt hår etc etc.. ni minns kanske.

Det som jag dock kan tycka är kul idag är att vi var ju typ först med videobloggar haha. När vi gjorde dom här för 10 år sedan så satt alla verkligen och hatade på oss för att ”man kan inte hålla på gå runt och filma sig själv” men idag är det en av de största sättet att marknadsföra sig hihi. Lite kul ändå om man tänker så.

Jag kommer iallafall att bjussa på lite gamla videobloggar för 10 år sedan, och sedan lite gamla bilder samt berätta ”storyn” bakom dom. Var förberedda på att skratta… jag var ju trots allt Stockholms clown. #skämskudde

Såhär såg videobloggarna ut för 10 år sen! Kan vi bara ta en tyst minut åt mina ögonbryn? Herregud..

Såhär såg grabbarna jag sprang efter på den tiden. Han den blonda var min dåvarande pojkvän haha. Vilka fjortisar vi var..

Paow&Dessie – saknar ni det? hahah

Hahah hur kan man ha så kul?

Vi var VERKLIGEN fjortisar!! Haha usch!! Men bjuder på detta, som sagt 10 år sen. Uppmärksamhetssökande..

Kolla in dagens outfit…. Hahahaha.


Minns ni det här? Det blev en såååån snackis hahah. Mitt hår!! Alltså grejen var att jag hade köpt en classy outfit att ha och tänkte ha utsläppt hår. Men Paow kom i sista minut och ba ”Jag kan styla dig!!” Då klädde hon på mig en kort paljett klänning och ruffsade mitt hår sådär hahaha. Osäkra lilla Dessie ba ”okej om du säger att de här är fint så” Hhaha stackars mig…


Dessie, Paow & Foki på blogawards förfest. Seriöst hur söööt var inte jag med min näsa! Men men.. Sådana här bloggmingel var det roligaste jag visste då. Piffa upp sig och leka bättre än dom andra bloggarna. Fyfan idag skulle jag aldrig sätta min fot på sånt där igen haha.

Jag och Paow innan fest. Alltså guuud minns hur bra jag tyckte den här bilden var haha! Alltså den är ju sönder photoshoppad ser ju inte klokt ut. Kolla våra näsor!?


Jag & Paow åkte till Örebro och det kom helt sjukt med folk för att se oss haha. Fattar fortfarande idag inte att folk ens tyckte att vi var intressanta haha.. Men å andra sidan, fjortisar, bloggbråk osv.. okej då, lite kan jag väl förstå.

Paow, jag och Hugo. Minns ni vilket radarpar dom var? & jag var tredje hjulet…


Lite random bilder, här började vi bli lite ”äldre” det här var slutet på 09 början på 2010. Kommer ihåg att jag kände mig sååå fin och gammal på dom här senaste bilderna med vanita. (Minns ni henne?) iallafall vi satt på Sturehof och lekte att vi va 25..

Som ni kan se var ju i princip alla bilder med Paow, men vi var ju trots allt bundisar då och hängde hela tiden. När jag tittar tillbaka på dom här bilderna så saknar jag det lite faktiskt. Vi hade sjukt kul och allt var liksom ”galet” dock så var det så mycket falska intriger också så det saknar jag inte. 😉

4 kommentarer

  1. Åh vilka nostalgikänslor jag fick av alla videos och bilder! Följde er slaviskt på den tiden, var själv en dunderfjortis och såg ut ungefär som er och alla andra tjejer på den tiden 😂 tur att man blir snyggare med åren 👀

    1. Hahaha jaa true ;D <3

  2. Så roligt att se de här bilderna 😂 Jag minns så väl den där frisyren faktiskt 😜 Kram 😘

    1. Hahah så hemsk frisyr 😀 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *