Outfit!

Hej på er! 🙂

Hur mår ni? Själv så mår jag helt okej. Jag kände mig bättre efter förkylning/influensan, men nu känner jag mig seg och har ont igen? Fattar ingenting. Så igår när jag var på jobbet åkte jag hem lite tidigare, så när jag kom hem gick jag och la mig direkt. Har sådan trötthet och hostar som fasiken. När ska jag bli frisk, och när blir man väck med den här tröttheten liksom? Aja…

Theodore är hemma nu och även han är sjuk som jag sa tidigare, så är hemma och vabbar honom idag. ♥ Så vi får se vad vi hittar på, men det lutar åt att gå ut på en promenad strax och förhoppningsvis ska den friska luften göra susen lite för oss sjuklingar.

Btw, delade ju aldrig med mig av någon bild på vad jag hade på mig igår så publicerar dom idag istället. Kände för att vara lite chill på kontoret igår, så hade mina nya boots från Zara, sen kombinerade jag resten av outfiten med en kavaj för att det skulle se lite mer propert ut. Nu när jag inte är mäklare (än) så kan jag ändå klä mig liiite som jag vill, men sedan när jag blir mäklare blir det lite mer strikt klädkod för mig – eftersom att jag ska ut och träffa kunder och vill representera företaget / mig som mäklare rätt.

2 kommentarer

  1. Var är dina fina byxor från? 🙂

    1. ZARA 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *