Om jag…

… Kunde, så skulle jag köpa en villa i Monaco och flytta dit.

Vågade, så skulle jag vilja sjunga framför en publik med över 1 miljon människor

Ville, så hade jag aldrig slutat blogga.

Fick en önskan så skulle det vara att hela världen var friska och odödliga samt lyckliga.

Fick välja mellan att få 5 miljoner om jag spolar fram 5 år av mitt liv, eller jobba hederligt utan fusk och snabbspolning och kanske inte bli miljonär (det beror ju på hur lyckat allt går) , så skulle jag valt att jobba hederligt utan fusk och snabbspolning

Hade, 20 miljoner så skulle jag investera mina pengar säkert – inte shoppat. Kanske för 100K men inte mer.

Om jag fick välja när jag skulle bli gravid, så hade jag kanske önskat att jag var äldre (mer mogen) men nu var jag 19 år när jag blev gravid och det är ju mitt livs bästa beslut. ♥ Men om jag fick välja så hade jag valt att vara lite äldre. Det är tufft att vara sådan ung mamma ändå.

Inte skulle ha pluggat till mäklare så hade jag nog studerat juristlinjen för att bli jurist.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *