Hur sjukt?!

Egentligen har jag lovat mig själv att inte uppmärksamma sånt här för det brukar tyvärr oftast då bli lite tvärtom-effekt – att folk istället blir triggade till att fortsätta (vilket är helt sjukt) men å andra sidan vill jag bara uppmärksamma sånt här och förhoppningsvis kanske någon tar till sig och slutar.

En av de många anledningar till att jag slutade blogga förut, trots att jag låg på topp – var just sånt här. Negativa kommentarer & spekulationer. Det var väldigt jobbigt för mig att i tio år få höra skitsnack, elaka saker och falska rykten som spreds om mig och mitt privatliv som jag blev illa tvungen till att försvara var och varannan dag. Nu har jag börjat blogga lite igen och det har knappt gått 5 dagar och trollen är redan tillbaka, hur sjukt är inte det?!

Jag tycker det är jättetråkigt och jag hoppas verkligen att det upphör för annars kommer jag att sluta blogga igen. Jag vill inte föda trollen. Det är 2019 och vi borde ha kommit så mycket längre än så. Kom igen, bättre kan vi! Det är inte kul för någon när massa negativa kommentarer kommer in. Jag förstår om man inte delar en åsikt och kommenterar det, men rent utav påhopp på mitt utseende till exempel – är verkligen inte okej.

Dom här två kommentarerna till exempel, så himla onödiga. Som sagt, okej om man inte tycker om injektioner men man behöver inte vara elak, man kan skriva en konkret kommentar om att man inte gillar det – punkt. Tänk på vad ni skriver bara – man kan såra någon. Tack på förhand.♥

11 kommentarer

 1. Folk som skriver sånt där är bara avundsjuka och har säkert det sämsta självförtroendet i världen.. de mår säkert (tyvärr) bättre av att klanka ner på andra men karma is a bitch, det kommer komma tillbaka till dom en vacker dag! Älskar din blogg ❤️

  1. True true … 🙁 Tack snälla underbara <3 Glad jag blir hihi 😀 <3

 2. Herregud vad är de för fel på människor.. att klanka ner på andra sådär.. det kallar jag för ren svartsjuka! Bry dig inte om dom.
  Inte ska du sluta blogga, så glad att du började igen.
  Jag tycker du är sååå fin och omtänksam Desirée ♡♡ stå på dig.

  1. Tack snälla finaste du, glad jag blev av din kommentar. <33

 3. FY FAN VAD TRÖTT JAG BLID PÅ FOLK!
  Man får absolut tänka vad fan man vill men är de något som trycker ner någon annan behöver man fan inte dela med sig av de, förstår inte varför folk gillar att trycka ner andra personer.. Massa kärlek till dig och jag hoppas verkligen du fortsätter att blogga! Stor kram och fortsätt vara DIG <3

  1. håller med, man kan ha en åsikt men att rent slänga skit på en annan liksom why!! Tack SNÄLLA underbara du <3

 4. Vissa människor är så jävla vidriga och gör allt för att trycka på ömma punkter. Såna där personer är man sååå högt över! Du är grym och du gör precis vad du vill med DIN kropp!
  Kram

  1. Tack <3333

 5. <3 Kram till dig, du är bäst.

 6. Wooow kan inte förstå att någon skriver så till dig av alla? Det är 100% små avundsjuka människor. Jag är en 27år gammal tjej som sitter och googlar på dina bilder där du skriver om fillers för att jag vill ha ett ansikte som liknar ditt. Ska göra fillers snart i kinderna och dina ansiktskonturer är to die for och vad jag kommer försöka eftersträva.. Jag har till och med funderat på att printa en bild på ditt ansikte och säga till min fillersbehandlare ”jag vill se ut så” fast det är lite pinsamt haha. Jag vet att man lätt tar åt sig av kommentarer om sitt utseende men TRO MIG du ser sjukt bra ut tjejen! Folk som skriver de kommentarerna gör det endast för att såra dig inget annat, de tror inte ens själva på vad de skriver!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *