Välkomna hem till mig!

Hejsan på er, hoppas att ni mår bra! Nu blir det lite sen uppdatering, klockan är ca 00:00 men jag har haft saker för mig hela dagen så först nu har jag haft tid att sätta mig vid datorn och ägna mig åt ”mitt” 🙂

Jag skulle egentligen åka till kontoret idag och jobba, men Theodores pappa ringde mig imorse och sa att han ska till sjukhuset med Theodore för att han hade hög feber. Så jag hade tänkt åka dit också såklart. Min stackars bebis som jag har smittat med min influensa, dumma mig… 🙁 Men febern sjönk som tur var och nu börjar han må lite bättre så det var ju skönt. ♥ Imorgon kommer han hem till mig igen, så då får jag ta hand om honom. ♥

Men jag har hållt på jobba hemma med datorn istället. Det funkar ju också! Sen drog jag och storhandlade deluxe. Det var såå kul för den där jäkla Ica Maxi är ju som Ikea, man drar dit för att handla mjölk men köper på sig både lego och pajformer till svindyra olivoljor haha.. Skulle handla mjölk.. Blev pank istället. Hon i kassan var sååå rolig också hon skrattade åt mig för jag sa att jag skulle hit och köpa mjölk haha! Vill typ lära känna henne, så rolig & skön var hon. Himla kul när man möter människor sådär som förstår en och man kan börja skratta helt åt helvete tillsammans hah.

Sen drog jag förbi NK en snabbis och köpte ett sååånt fint växthus!! DÖR. Kolla på bilden under så ser ni. Jag stod och kollade på någon staty eller design som man kunde ha hemma, sen såg jag den och tänkte att den MÅSTE jag ha! Så den fick följa med hem <3 När jag kom hem iallafall så packade jag upp allt jag köpte, dammsög jag hela hemmet och fixade allt fräscht – sen avslutade jag med Taco-mys! .. Och nu sitter jag här hihi. Det var min dag, vad har ni gjort idag?

Köpte fina tulpaner hem också, måste alltid ha något här hemma <3

Förberedelser för taco mys <3

Nya växthuset! Så fint, eller hur? Eftersom att det är lite mer design i det än ett vanligt miniväxthus så blir den väldigt speciell tycker jag. Jag minns dock tyvärr inte namnet på designern och det står inte någonstans på glaskupålen eller något, men köpte den på NK för er som undrar..

Nu fick ni se lite hur jag bor också hihi.. Har ju inte riktigt visat så mycket bilder här hemma men nu fick ni ju en liten tjuvtitt.. Välkomna hem till mig? Hihi.

8 kommentarer

 1. Mår växter bra av att stå instängda så? De vill ju ha koldioxid och den förbrukas fort tror jag. Det vore intressant med rapport.

  1. Det är ju ett växthus. Men vad jag märker har rosorna hållt ofantligt bra 😀

 2. Så snygg lägenheten ser ut!! 😍😍
  Bor du själv eller flyttade du ihop med din kille?✨

  1. Vilken kille? Hon blev dumpad av honom

   1. Och du får denna information från vart? 🙂

  2. Tack snälla hihi! <3

 3. Har exakt likadana ljusstakar, de är så fina och älskar dem 😃 kram!

  1. Jaa jag köpte dom faktiskt nu, har köpt dom tidigare i present till en annan men först nu investerade jag i såna själv. SÅ fina <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *