Headern fick bli mer MIG!

God morgon bloggen!

Hihi ni kanske märkt att jag bytt header inatt. Den är väl lite annorlunda om man jämför med ”standard” header som andra har idag. Men saken är att jag kände mig inte alls bekväm med den förra, den var allt för posig och inte alls mig. Den här satt jag uppe och gjorde igår på lek, men saken är den att den här är så JÄKLA mig. Så den vill jag ha, punkt! Jag är en seriös människa när det kommer till ansvar. Men den här beskriver min personlighet. Så hoppas ni inte blandar ihop det! Jag älskar Alice i underlandet te.x <3 Och den här är väldig varm, lekfull, lite slarvigt gjord sådär. Jag vet inte, men den är liksom jag. Lite flummig hihi. Den får duga tills jag tagit bättre bilder som jag kan uppdatera med. Men jag vill ju ha en header som visar min personlighet – jag en väldigt tankespridd & färgglad person och det tycker jag den visar!

Jag önskar verkligen att jag kunde visa min personlighet mer här på bloggen men det är ju så svårt att få ut i text?! Men om jag skulle beskriva mig med ord så skulle jag säga det jag sa ovan, men också att jag är lite virrig, energisk, glömsk, tokig, glad liten sprallig tjej haha. Får ni en bild av mig hihi? Jag tycker aldrig att jag riktigt fått ut min personlighet i bloggen tidigare eller i videobloggar, för då har man alltid anpassat sitt beteende men nu är jag mer säker i mig själv och känner inte att jag behöver sätta på en ”image” – jag är den jag är liksom! Jag hoppas att ni förstår syftet med headern iallafall och inte hatar på den för att jag inte står stenhård med en kostym.

Men men, nu ska jag strax ta en dusch och sedan fixa mig till jobbet. Kanske slänger in någon bild på min jobb-outfit innan jag drar till kontoret! Talk to you later ♥


Jag älskar dessa Alice Wonderland quotes. ♥ Jag vet inte varför men varje gång som jag har mått dåligt under mitt liv så började jag kolla på Alice i underlandet för att ”drömma” mig bort. Efter det så har jag bara fått en väldigt skön känsla av dessa quotes, filmen, handlingen allt. Den är så ”non judging” och jag tror att det är därför jag gillar den. Det värsta man kan vara i dagens samhälle är ju liksom ”knäpp” ”annorlunda” (tydligen.) men jag gillar det! Och den filmen för mig är verkligen – va dig själv känsla, oavsett hur du är. ”We are all mad here” älskar den repliken. Kommer tatuera in den snart. ♥ Men vi har liksom olika verkligheter, vi lever i olika perspektiv. Så allt är relativt. Så vem är annorlunda? Vem bestämmer sånt?

3 kommentarer

  1. Älskar oxå Alice i underlandet, så himla bra 😍 roligt att du bloggar igen 🙂

  2. Asså det är väldigt tydligt hur du försöker framhäva hur uniiik och annorlunda och ”inte som alla andraa” du tycker du är. Lite cringe

    1. Vi alla är unika.☺️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *