Dagens hårtips!

Arganmidas shampoo & balsam kan ni beställa billigast HÄR. (länk)

Detta är faktiskt inget samarbete utan det är bara jag som vill tipsa er om dessa produkter. Dom är sååå himla bra. Jag har även deras hårolja (men det tänkte jag tipsa om i ett annat inlägg tillsammans med lite fler produkter.) Men jag älskar alla deras produkter. Dom luktar himmelskt gott också! Har nog aldrig luktat på ett så gott shampoo förut. Så varje gång man duschar med det så doftar håret verkligen hela dagen.

Det jag upplever med shampoot & balsamet: Det känns som om håret får en fin lyster och eftersom att det är arganolja i shampoot & balsamet (som är typ det mest skonsammaste du kan ha för hud/hår) så tror jag verkligen att det hjälper till att bygga upp håret. Jag hade ju jättefint hår i somras, men efter en egen galen färgning hemma så har mitt hår blivit lite slitet så nu är jag verkligen noga med att välja produkter för att återskapa håret igen. Så det jag är väldigt mån om att använda är bra shampoo & balsam, inte försöka föna/platta håret, samt använda bra oljor för håret. Serum och sådant är ju egentligen inte så bra för håret så jag håller mig verkligen bara till olja. iallafall, jag köpte mitt shampoo & balsam på Ica maci för 199 kr STYCK. Så gissa om jag blev lite arg när jag såg att man kan beställa dom för 299 kr tillsammans haha.. Men dom är jättestora så dom håller nog ett väldigt bra tag – så jag får väl se det så!

”Rengör skonsamt och tillför näring; såsom arganolja, keratin, fettsyror, proteiner och andra näringsämnen.Få tillbaka liv och lyster i håret med Arganmidas marockanska Argan Oil Clear Hydrating Shampoo. Berikad med arganolja, rik på E-vitamin och keratin som är stärkande för håret.”

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *