SUNDAY

Hejsan! 🙂

Hoppas att ni mår bra, jag mår mycket bättre nu efter min influensa. Igår var första gången på hela veckan som jag kunde ta mig ut typ. Förstå glädjen haha! Igår var jag iallafall och gjorde fillers på dagen, det blev såå bra! Jag ville göra en liten touch-up på läppar och sedan fyllde jag i mina käklinjer skarpare. Jag har lagt upp lite på instagram om ni vill se, nilsson.desiree heter jag ju där. Men jag kommer även att skriva ett inlägg och visa er bättre före/efter bilder här på bloggen sen.

På kvällen var jag bjuden på middag hos min kollega Natalia. Så mysigt! Hon bjöd på taco-paj och sedan blev det bubbelbad utomhus för tjejerna, jag som dock precis blivit frisk vågade inte riskera att bli kall så jag åkte hem precis innan dom började bada och sen blev det en lugn kväll för mig. Jag somnade till en film – ”Bruce den allsmäktige” hehe. Hundra år sedan jag såg den, men den är ju så himla rolig haha. Tröttnar aldrig på den!

5 kommentarer

 1. Är du tillsammans med han du skulle köpa legenhet med längre?

  1. Nej hon blev dumpad

   1. Förlåt men varför sitter du och kommenterar på varje inlägg att jag har blivit dumpad? Du känner inte mig öh. och har ingen aning om något faktiskt så kan du sluta skriva saker som du inte har en aning om. Tack på förhand.

 2. Men du som gjorde ditt bästa att få tillbaka dina naturliga läppar har alltså gått och sprutat sönder läpparna på nytt. Även ansiktet är fylld med ännu mera fillers…..
  Man på riktigt häpnar över sådana åtgärder alltså.
  Nej det ser inte naturligt ut över huvudtaget.
  Det finns ingenting naturligt eller vackert med det. Och att därefter fylla instagram med rabattkoder och lovorda denna ”klinik” för att de helt enkelt sponsrat dig med gratis injektioner.
  Wow.
  Bara wow.

  1. Hej! Vad spelar det för roll vad jag gör med min kropp? Och sprutat sönder vi la inte ens i 0,5 i läpparna. En touch up på mina konturer och fyllde ut dom lite. Man ser inte speciellt stor skillnad som utomstående, men jag gör. 😄

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *