Nyfixade naglar!

Jag brukar alltid fixa mina naglar själv nu för tiden, helt ärligt så blir jag nöjdast så och sen tycker jag alltid att det är lite mysigt/kul att sitta och pilla med dom. Ibland joinar Theo mig också och vill gärna själv ha lite nagellack. 🙂 Mys. När jag var yngre gjorde jag alltid superlånga naglar på salong, men nu tycker jag verkligen om när dom är så naturliga som möjligt. Ibland brukar jag inte ens ha någon färg utan bara glans på, det är också fräscht!

Men det är ju kul att fixa till dom lite ibland med någon ny fin färg. Jag köper alltid nagellack från Essie, dom är verkligen bäst bäst bäst BÄST! Deras penslar gör att det är omöjligt att måla fult, sedan torkar dom kalasfort också! Sedan är trixet att bara ha ett bra topcoat ovanpå! Jag brukar lägga två-tre lager av nagellacket och sedan ett lager topcoat, som jag kanske bättrar på under veckans gång. Sedan brukar dom faktiskt hålla i en vecka! ♥ Så kom ihåg det: Essies nagellack och sedan ett bra top coat – sen har ni det!

Nu målade jag lite slarvigt medans jag kollade på en netflix serie, men ni ska få se någon annan gång när jag verkligen lagt ner tid på dom – då blir dom ännu finare!

7 kommentarer

 1. Wow vad snyggt!! Duktig du är<3 Ha en bra helg Dessie!

  1. Hihi tack snälla ♥️😍 Detsamma!✨😋💛

 2. Yup riktigt fint! Jag har aldrig tålamoder att låta dem torka haha!!

 3. Vilken fin färg! Vad heter den ? 😍

  1. Åh ska kolla det återkommer hihi

   1. Marina Salmonsson

    Vad heter färgen?😍

 4. Är du tillsamans med honom ni skulle köpa legenhet med längre?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *