Fredag 11 Januari 2019

God morgon. Jag hoppas att ni har sovit gott allihopa! 🙂

Jag börjar må liiiite lite bättre, inte mycket – men jag är på bättringsvägen som tur är. Skönt att det inte är tvärtom iallafall 😉 Men jag håller mig nog hemma en dag till, vill inte riskera att smitta någon samt så vill jag heller inte riskera att jag ger mig iväg ut på äventyr för tidigt så det blir bakslag. Tråkigt, men nödvändigt..

Jag får istället försöka hitta glädjen i något här hemma och ta tag i det. Jag är ju (på gott och ont) städmanisk, hade jag annars inte varit det så hade det ju varit ”perfekt tillfälle” att ta tag i saker här hemma som många brukar skjuta upp. Men jag har bokstavligen 3 otvättade plagg i tvättkorgen, ingen disk osv osv.. Jag tar alltid tag i hemmet direkt när det behövs så det behöver aldrig samlas något. Så det är ju lite synd idag, för annars hade jag ju kunnat gjort det…

Jag behöver ju plugga dock haha, så det kanske man skulle ta tag i nu då. Good times, nu har jag en plan för dagen! Nu ska jag bara dricka upp min favvo juice of all times <3 och sedan sätta igång med plugget! Det är dock omöjligt att få tag på den här juicen, men man har sina små tricks och genvägar till allt, visst? 😉 Kan verkligen inte starta dagen utan denna + kaffe. Om ni köper råsaft, ta just denna smaken!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *