FOOD ♥

Ligger dessvärre fortfarande hemma med influensan, mår kasst och har inte fått mycket gjort idag förutom att laga mat vilket är ett framsteg för det orkade jag inte ens igår så igår livnärde jag mig på yoghurt. Sen orkade jag också städa lite i badrummet fast jag egentligen inte orkade, men tog mina sista krafter till det. Har världens städmani så klarar inte av minsta damm eller fläck. Får panik om det ligger saker framme eller om det skulle ligga disk i diskhon över natten. Så jag var illa tvungen. Annars har jag verkligen inte gjort nååågot alls, så himla segt. 🙁 Men what to do..

Btw, jag gillar ju att laga mat ganska mycket och brukar tycka om att testa mig fram till nya recept då och då. Ibland blir det mer simpla maträtter, ibland mer avancerade. Skulle ni vilja att jag kanske delade med mig utav dom? Jag vet ju att ibland kan det vara lite svårt att hitta inspiration så jag kanske kan hjälpa till där? Sen är jag ju inget pro-pro på matlagning, men jag tycker om att laga mat helt enkelt! 🙂

Här är några av den senaste veckans maträtter som serverats här hemma. ♥
Skulle ni vilja ha recept?

Oxfilé med ugnsbakad potatis, majs, smörstekta champinjoner & rödvinssås. ♥

Musslor i vitvinssås ♥

Köttfärsbiffar/pannbiffar med hemmagjord potatismos och en sorts egengjord gräddsås.♥

Fläskfilépasta med paprika/chili/gräddsås ♥

2 kommentarer

  1. Wow vad gott det ser ut!! Du är grym

  2. Om du har gjort rödvinsåsen själv så absolut. Om du gillar att laga mat så köp boken https://www.bookoutlet.se/det-goda-franska-koket.html?tduid=c0b9ea12adaccc2c60371888030d8830 Riktigt bra 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *