Varför ska man inte ta den hjälp man kan få?

Hej på er! Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. 🙁 Jag har åkt på världens influensa, har ont i hela kroppen, feber, hostar och ligger iprincip däckad i sängen och bara svettas konstant. Så himla deprimerande, blir alltid nere när jag är sjuk eftersom att jag är så pigg i vanliga fall och väldigt produktiv men när jag är helt sänkt såhär så får man ju ingenting gjort.

Nu när jag har legat hemma idag så har jag passat på att ta tag i saker som jag har behövt ta tag i innan, men inte riktigt har funnit mig tid eller ro till att göra. En av de sakerna är att kontakta Adhd-center som jag var i kontakt med 2014. Jag vet inte om ni minns det, men jag påbörjade min adhd-utredning som mer eller mindre var klar, men jag hoppade av hela utredningen sen vilket jag ångrar idag. Saker och ting hade blivit så mycket enklare för mig om jag tagit tag i det här innan. Anledningen till att jag hoppade av utredningen var för att dom ville utesluta andra diagnoser också, så de ville fortsätta utredningen efter att dom klargjort att jag med 99,9 % säkert har adhd. Jag blev rädd och tyvärr vågade jag inte fortsätta utredningen av den anledningen. Diagnoser är dock inte lika tabu idag som det varit tidigare och jag har väl mer eller mindre insett att jag behöver inte kämpa såhär mycket som jag gör, utan jag kan faktiskt få hjälp för att underlätta saker och ting.

Dom kunde iallafall ta upp utredningen där vi avslutade den så det känns bra. Nu ska jag bara få en remiss för att ta lite blodprover och sånt, sen så kickar vi igång den. Jag har nog aldrig varit såhär taggad på att ta tag i det innan. Jag har alltid tyckt att jag har haft struktur i vardagen trots adhd och vad det nu mer är, men ibland så behövs det mer. När man inser att man kämpar oerhört mycket varje dag som tar på ens krafter och vet att man kan få hjälp med det, varför ska man inte ta den? Känns ju bara dumt.

Nu ska jag beställa hem lite sushi och fortsätta kolla på Gilmore girls som jag legat i sängen och kollat hela dagen samtidigt som jag somnat till & från.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *