”YOU”

Alltså jag har gått runt och tipsat varenda person jag har pratat med om den här serien haha, men jag MÅSTE få tipsa er också om den. Om ni inte redan har kollat på ”YOU” som ligger ute på netflix just nu, så gör det! Det är en ny serie som kommit ut, huvudkaraktären är Dan Humphrey från Gossip girl (bra skådis-bra film/serie brukar man säga va?)

Jag slaktade hela säsongen dagen efter nyår, så bra är den! Det är sällan jag kollar på serier faktiskt just pga att jag sällan hittar någon som verkligen faller mig i smaken – men denna – SÅ bra. Vad handlar den om då? Jo den är lite halvmysko egentligen, det handlar om en kille (Dan) som blir väldigt väldigt kär i en tjej, sådär besatt kär ni vet? I den här serien så lär man känna honom och märker att han kanske inte är helt 100. På något sätt avskyr jag honom, men ibland kan han vara som vilken drömmig vanlig kille som helst. Men, det som får mig att tycka om den är att det alltid är något nytt som händer som gör att man blir fångad och den blir bara bättre och bättre för varje avsnitt.

Kolla på den, rekommenderar!

1 kommentar

  1. Hallå det är en länk som går runt på fb och den visar ditt körkort samt att du ”köpt ditt körkort” alltså inte tagit körkort normala vägen eller vad man ska säga. Tänkte bara skriva de, ifall du inte redan visste. Tog en screenshot också på inlägget om det skulle vara så att du ville se. Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *