70’s is back!

Åh hej på er!

Just nu är jag inne i en tenta-period, denna fredag har jag omtentan på Juridiken som jag kuggade. Så jag har jättemycket med studierna just nu, om ni undrar varför jag vart lite off här senaste dagarna. Men jag kommer tillbaks sen efter tentan! 🙂 Nästa vecka flyttar vi in i vår nya lägenhet som äntligen är klar. Så kommer förmodligen ha rätt mycket att göra med där också, men det får ni följa med på så det spelar ingen roll! Känns så roligt. Äntligen börjar vi bygga påriktigt. Förresten så har jag och min kille nu varit tillsammans i exakt ett år hihi! ♥ Hoppas på många fler.

Denna vecka har jag inte gjort så mycket mer än att studera faktiskt, och det är det som står på agendan fram tills fredag. Sen på fredag ska vi på fest, med retro/vintage tema så det ska bli jättekul! Har inte varit på fest på över ett år. Sen att det är ett tema på det är ju ett stort + , det blir alltid så mycket roligare med ett tema – visst? Jag kommer inspireras av 70 talets outfits. Jag älskar ju 70’talets mode så har rätt mycket kläder som skulle kunna komma till användning! Så fint. Dom hade så classy men ändå chill still på 70 talet. Älskar det! Märker dessutom att mycket från 70’talet har kommit tillbaks igen, typ lack skor för ett exempel!?

inspiration..♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *