Jag har två lägenheter jag ska inreda!

Hellu på er!

Sitter och kollar efter inspiration till inredning för hösten 2018, så mycket fint!! Mörka färger, och TRÄ är ju så snyggt. Jag har aldrig riktigt gillat trämöbler, men nu är det de enda jag kollar på?! Sjukt hur det ändras. Det ska bli så kul att inreda lägenheten, längtar! Har kollat på väldigt annorlunda stil i jämförelse med hur jag inrett förut, som sagt mer minimalistiskt, mörka färger, och VÅGADE färger. Inte så mycket sammet och ”gulligull” utan mer cleant. Det finns en soffa som jag och killen har varit och kollat på som vi kommer att köpa när vi flyttat in (vilket är om två veckor.) Den är så fin! Den är i läder, och GRÖN. Så fint! Vi har ju en jättestor tavla ”Cigars” som är röd med en stor cigarr på, som vi kommer ha ovanför den. Det kommer bli så jäkla coolt. Nu lät tavlan jätteful, men den är sjukt fin faktiskt. Åh ni ska få se sen!

Men såhär ser soffan ut iallafall, visst var den fin?

… Vi kommer ju flytta in till vår lägenhet så den kommer jag att inreda. Men utöver vår lägenhet så har jag ett projekt vid sidan om som jag ska inreda på uppdrag, och det är en sekelskifteslägenhet så där tänker jag mig lite annan stil än till vår lägenhet som är nyproduktion. SÅ just nu håller jag på att kolla ett fint matbord till den lägenheten, möjligtvis i svart marmor tänker jag mig – det passar ju bra när det är sekelskifte! Sedan så vill jag göra om köket i den lägenheten, men på ett enkelt sätt att man bara byter ut skåpluckorna så det inte blir så dyrt. Men jag kommer att dela med mig av det här senare och visa er före & efter bilder då! Sedan kommer jag även dela med mig av flytten och vår inredning också, det blir väl kul? Man kan väl aldrig få nog av inredning hehe… Speciellt när man ska få inreda två helt olika typer! Såhär tänker jag:

Inspiration till vår lägenhet: minimalistiskt, grått, naturfärger, detaljer i rött, grönt.

Inspiration till lägenheten jag har fått i uppdrag att inreda: Varmt, mörkt trä, mjukt, höstiga färger

Vad tycker ni, fint eller inte?

3 kommentarer

  1. Soffan är riktig snygg. Finns en annan modell från samma leverantör som heter Josie, finns bland annat på folkhemmet i Heron att se på. Dock skulle jag inte rekommendera nubuck läder, då det är känsligt eftersom att den är mer eller mindre obehandlat.
    Men ta en titt på Josie, den går ju att få i det gröna skinnet och den har mer rakare linjer och inte som en hel sits utan har 2 kuddar i sitsen. Rikigt clean! 🙂

    1. Kolla även på folkhemmets italienska sortiment. Dyrt men snyggt!

  2. Snygg stil har du allt! Ser verkligen fram emot att ser bilder, hoppas du fortsätter blogga😍 Jag är så glad att du gör det igen. Du är en otrolig kvinna med mycket mod, så vacker och så genuin. Ha en bra dag och kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *