Tisdag – ny dag nya tag!

 Hej på er!  Hoppas allt är bra med er,

En ny dag – nya tag – visst? Idag mår jag bättre gällande huvudvärken så det känns skönt. Jag är oftast ganska medveten om när jag själv känner mig stressad, då brukar jag säga till mig själv och lyssna på min kropp vilket jag gjorde igår. Så fort jag började tänka på operationen och sånt som stressar mig, så tog jag ett djupt andetag och försökte koppla bort det. Sedan så kopplade jag bort alla ”måsten” på kvällen och bara tog det lugnt. Jag brukar alltid vara igång, städa fixa, sitta och maila, plugga, jobba eller liknande även på kvällen. Finns liksom alltid något som jag kan göra. Men igår sa jag bara nej, och gjorde det jag mår bra av. Vilket resulterade i att jag testade en ny matlagning, (det brukar vara avkopplande för mig) så jag testade att göra friterad kyckling hemma själv, som var kryddad i tikka masala krydda och lite annat. Blev faktiskt väldigt gott! Sen låg jag och tittade på Orange is the new black som jag precis har börjat följa (tio år senare hehe) samtidigt som jag låg med min nack-massage maskin som jag fick för några år sen när min nackvärk var som värst. Den hjälper så mycket, känner mig mycket bättre i musklerna idag. Och när jag mår bättre i nackmusklerna så biter jag inte ihop käkarna lika mycket. Är verkligen glad att jag har den maskinen, den underlättar så mycket när jag får såhär. För det är ju en ond spiral, jag biter ihop käkarna, spänner nackmusklerna vilket resulterar till migrän. Kan jag koppla bort en sak, blir oftast de andra också bättre.

Men nog om det! Nu sitter jag här och äter världens godaste bowl med tonfisk och annat gott i. <3 Idag ska jag bara plugga fram tills 16-17 ungefär, sen ska jag möta upp en gammal kollega Sus. Vi ska dra och testa på lashlift, har ni hört talas om det? Man böjer sina fransar ”permanent” har ni testat det? Ser så fram emot det, de ska bli så spännande att testa och se om det funkar på mig. Jag har inte så långa fransar naturligt, men när dom blir böjda så kanske dom ser lite längre ut iallafall. Jag kommer att fota och visa er resultatet sen såklart!

Vad ska ni göra idag, något kul som händer?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *