Planer för idag!

Hej på er allihopa!

Hoppas ni mår bra och har haft en skön start på veckan! Jag har inte mått så bra sista dagarna, jag har haft migrän och ont i käkarna så jag har sovit så dåligt sista dagarna. När jag har mycket att tänka på så biter jag ihop käkarna och får migrän så jag ser det här som ett tecken att jag behöver lyssna lite på min kropp och försöka att inte stressa upp mig över små saker som jag ändå inte kan påverka.

Idag jobbar jag hemma, jag kommer nog att jobba hemma hela veckan för jag har omtenta om ca 10 dagar så jag kommer att studera väldigt mycket nu, sedan har jag 2 stycken tentor i slutet på Okt också så jag har verkligen jättemycket plugg nu.


Ska försöka ta mig ut på en promenad strax så att jag släpper lite på huvudvärken och tänker på något annat, sen ska jag jobba/plugga bara. Sedan kl. 17:00 så är det visning på vår lägenhet! Jag har fortfarande inte sett den IRL, så det ska bli så spännande och kul. Tänk att vi flyttar in om mindre än två veckor, så sjukt mysigt. <3 Men utöver plugga, jobba och gå på lägenhetsvisning har jag inte så mycket roligt inplanerat idag haha. Life liksom! Men jag trivs. =)Bild från igår, så nöjd med min outfit här. Söndagsoutfit deluxe, eller hur? Älskar min nya vinterjacka, skorna och träningsbyxorna. Byxorna är från H&M och dom är så bekväma, och INTE genomskinliga. Tips tips tips!

2 kommentarer

  1. Vart har du köpt jackan?? Sjukt snygg!!!

    1. Stadium!!😍 från Nike! Tack 🌟

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *