Hösten är räddad!

Två nya sneakers, älskar att båda är lite ”retro” stil liksom. Så fint!

Haha lite fjantigt att skriva att hösten är räddad pga två par nya sneakers, men men.. med glimten i ögat. Är mycket nöjd med mina inköp iallafall, jag som aldrig har gillat ”vanliga” sneakers förut har börjat älska det nu?! Vad har hänt med mig haha…

Annars då? Hur mår ni? Själv så mår jag bra, känns som om jag börjar bli förkyld igen eller något men annars så är det bra. Idag är det fredag, så mysigt och skönt.. då får jag umgås med min babe (pojkvän) hela helgen hihi, mys. ♥ Btw, fick svar på min tenta i onsdags.. fail! =( Känns så trist, men jag får skylla mig själv det är en kurs som är en hel termin och jag har pluggat slarvigt på den. Så nu gäller det att kötta gärnet tills omtentan som är om cirka två veckor. Ska passa på att plugga massor i helgen och ikväll så det blir nog bra..

That’s life! Så länge man inte ger upp liksom. Men nog om det! Vi höres lite senare?

12 kommentarer

 1. Tråkigt med tentan, men du fixar det säkert nästa gång ❤️
  Väldigt fina skor! Särskilt de vita! 😍

  1. Tack snälla, hoppas det <3 Jaa dom vita är så fräscha 😀 <3 Massa kramar till DIG!<3

 2. Du klarar det nästa gång!!

  1. Ååh jag hoppas verkligen de, tack<3

 3. dee the ONLY

  Heja dig som börjat blogga igen!! Jätte roligt, har saknat dig. Kram.

  1. Åh vad kul hihi, massa kärlek till dig <3

 4. Hej var finns dom mörka Adidas skorna att köpa. Kram.

  1. Hej, på stadium!! 499 kr, så värt!<3

 5. Jätte snygga skor!
  Vill även rekommendera denna blogg:http://bilder6.bloggplatsen.se/
  Och nej, jag är inte Anton eller Isabelle:)

  1. Tack snälla 😀 <3

 6. Vad glad jag blir när jag ser att du blogga igen! Du är så vacker och det är så roligt att du är lycklig. Hoppas ditt liv fortsätter på detta spår! Stor cyber kram!

  1. Vad glad jag blev av att läsa din kommentar, tack snälla <3 Många kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *