Onsdag

God morgon bloggen och alla där ute!

Jag vaknade för en stund sedan, klockan är 08:00. Nyheterna är på tv, jag har nybryggt kaffe i handen och myser medans det regnar ute. Jag känner på mig att den här dagen kommer att bli mysig! Jag har Theodore denna vecka, och eftersom att inte umgicks på 1,5 vecka pga min tenta så har jag valt att jobba hemifrån den här veckan så att vi får mer tid tillsammans. Det är perfekt för mig att ha det så flexibelt. Lättare för mig att planera in studier och Theo då. Bland annat också en av anledningarna till att jag tycker om Fastighetsmäklaryrket, du bestämmer ju mestadels själv dina tider, hur mycket du vill jobba osv. Vill du jobba 9-23 7 dagar i sträck så kan du göra det, eller om du väljer att ha mer 09-17.00, eller vissa dagar kanske du kommer in senare till kontoret, ibland kanske du jobbar hemma osv. Det passar mig väldigt bra =)

Åh nu när vi pratar om det här så längtar jag tills jag blir klar.. Den här hösten och vintern kommer att vara så fullspäckad, jag har nästan alla svåra kurser framför mig. Nu väntar jag svar på två tentor, Juridik båda två. Ena är 15hp, den andra är 7hp. Det ska bli spännande och se.. Jag har verkligen noll förväntningar, jag har ingen aning om jag kommer gå underkänt, godkänt eller vg. Juridik är ju tolkningsfrågor, därför gör det svårt för mig att veta om jag kommer kugga eller bli godkänd på dom här. Matematik te.x finns ju bara ett rätt svar, så är det ju inte med Juridik.

Jag måste säga att jag tycker det är så sjukt roligt att studera Juridik, man lär sig så mycket och juridik just har alltid intresserat mig. Jag kan inte sätta fingret på varför, men det är nog den roligaste kursen hittills. Förutom Kommunikation och etik, men det var ganska lätta kurser – Juridik är ju svårare så det är roligt samtidigt som det är svårt. Men det blir ju motiverande på något sätt då!

Btw, på tal om något annat! Om två veckor flyttar vi hihi.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *