TESTAR BMW M6 GRAN COUPÉ MED MIN POJKVÄN!

Vad tycker ni om videon? Ni får gärna kommentera så jag får lite respons, det är alltid kul! Eller om ni har några invändningar hehe. Hoppas ni gillar den!

18 kommentarer

 1. Skit tråkig video..

  1. Varför? Säg gärna kritik och varför så jag vet hur jag ska förbättra 😃👍🏽

 2. Varför ha ”blurrat” regnummer, när man ändå ser det i vissa lägen? Bara nyfiken! ^^

 3. Du är så vacker

  1. Hihi tack fina <3

 4. Hm vad har du för målgrupp? Tror större delen inte är intresserade av bilar. Hade varit mer intressant om du bjöd på något personligt när ni körde. Detta resulterade ju endast i reklam? Exakt som vilken bilreklam som helst där bilen kör runt i olika miljövyer. Alla hatar ju reklam, det är därför varumärken använder sig av influencers, för att det ska bli mer personligt. Försök fundera på varför folk läser din blogg och anpassa inläggen till det. Utgå från dig själv!

  1. Jag förstår din poäng! Jag vill dock inte anpassa som jag gjorde förut, kände att jag inte gjorde det jag ville göra. Typ sminkvideos och sånt, de har aldrig legat i mitt intresse =( Däremot att få det mer personligt, de ska jag tänka på – mycket bra tips! Jag älskar ju bilar, och tror att de som intresserar sig av bilar tycker det är kul att se bilen såhär för de är vad jag själv kollar på om jag söker bilar på youtube. Så kommer kanske bibehålla den nischen, bilar, jetskis, båtar, äventyr osv. och såklart resor typ! Men ska slänga in lite mer personligt 😀

   1. Bra svar. Var personlig och gör som du själv vill och skriv om vad intresserar dig! Mycket mer äkta än att göra sminkfilmer bara för att göra andra glada. Heja!

 5. Alltså Dessie wow vad glad jag är! Kikade in här efter att inte kollat för några månader då jag trodde att du slutat och du ha ju börjat igen!!! Fan vad roligt, fortsätt blogga snälla du😍 Jätte bra video dessutom!

  1. hihi vad glad jag blir över din kommentar, känns så kul då att fortsätta 😀 Tavk snälla <3

 6. Kul att du är tillbaka. Har annars följt dig på Instagram bara.
  Tycker att det var kul med en video. Kanske inte var den ultimataste men gillar att du testar M6an.

  Såg i nån kommentar ovan att bilar inte är intressant men jag tycker verkligen att du ska blogga om sånt du gillar. Finns alltid andra som gillar samma sak.
  Jag själv älskar sportbilar men framför allt Bmw. Så om du får chansen o testa på nån annan M bil så tycker jag absolut att du ska göra en video då med!

  Ha det bäst! 🙂

 7. Wow Dessie, du växte just 5 meter i mina ögon. Så ärlig, genuin du är i videon, du bjuder på dig själv, sätter du svarar på kommentarerna, du har verkligen mognat något enormt! Ser verkligen fram emot att du ska börja blogga igen! 😀

 8. du är hur fin som helst och älskar att du kan bjuda på dig själv men snälla kan du prata på svenska istället? det blir bara helt fel på engelska och du har massa brytningar och ord som du säger fel, blir lite irriterad att lyssna på engelska när det tar åratal för dig att säga en mening

 9. Jag uppfattar videon som väldigt tråkig och ointressant.. Trots att jag gillar bilar och motorer. Du kan ju ingenting om ämnet?? Känns bara som en fjortis med storhetsvansinne..

  1. Har det något som helst att göra med dig? Nej, så gå och gräv ner dig. Låt Dessie göra som hon vill utan taskig kritik.

 10. Du är så himla fin och har mognat sp enormt. Diggar dig ♡♡

 11. Vart är dina byxor från i videon? skitsnygga

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *